Afspraak maken 088 - 828 24 00

Mijn ervaring: 21 jaar en corona

Dinsdag 12 januari 2021 in Ervaringen

"Op 21 jarige leeftijd is het mij helaas ook overkomen; een positieve testuitslag op het coronavirus. Na 13 dagen in isolatie te hebben gezeten, dacht ik dat alles beter zou worden.
Dit was helaas bij mij niet zo. Na deze 13 dagen werd het alleen maar erger. Van een klein rondje lopen tot het oppakken van dagelijkse dingen kostte mij meer energie dan ik had verwacht. Toen er na 3 weken geen verbetering te merken was, wist ik niet wat ik moest doen om vooruit te komen.

Via vrienden kwam ik erachter dat de fysiotherapeut je ook kan helpen bij dit proces. Ik heb de praktijk op Texel gebeld en kon de volgende dag gelijk terecht. Sinds ik het herstelprogramma bij David Schild volg, gaat het elke week een stukje beter. Het luisterend oor, de vragen die je kunt stellen en samenwerken aan het herstel is erg prettig. Ik ben blij dat ik elke week progressie boek en langzaam maar zeker mijn dagelijkse activiteiten weer op kan pakken".

Graag wil deze patiënt haar verhaal met jullie delen. Omdat het nog niet bij iedereen bekend is dat fysiotherapie ingezet kan worden om je na corona te helpen bij het verbeteren van spierkracht, conditie, ademhaling en vermoeidheidsklachten.

Heb je corona doorgemaakt? Dan is op onze locaties in Soest, Amsterdam en Schagen een traject mogelijk met meerdere therapeuten in de revalidatiezorg. Dat is een traject waar je naast ondersteuning van de fysiotherapeut ook extra ondersteuning van de revalidatiearts, ergotherapeut, psycholoog, logopedist en/of ontspanningstherapeut krijgt.

Ook kun je bij ons terecht op al onze locaties (inclusief Texel), voor paramedische herstelzorg in de eerstelijn met ondersteuning van één gespecialiseerde coronatherapeut. Er is hierbij een ruime vergoeding van de kosten mogelijk, lees er alles over op: het Zorginstituut Nederland
Bekijk hier ons complete ZORG aanbod en onze therapeuten: direct naar ZORG>>

Lees hier wat we specifiek bieden bij:
Revalidatie na corona>>

Overzicht


Relevante artikelen

Ze zagen mij, Rosalie, en niet de coronapatiënt!

Woensdag 22 december 2021

Topfan Rita Pen bedankt Lijf & Visie

Woensdag 13 oktober 2021

Een leven met reuma: Ann vertelt wat haar helpt!

Dinsdag 12 oktober 2021

Overzicht

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.