InBody
Afspraak maken
Afspraak maken 088 - 828 24 00

InBody

Met behulp van de InBody Healthcheck maken we een analyse van je lichaamssamenstelling. Deze analyse is een vooruitstrevende methode die beschrijft waar je lichaam uit bestaat. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de samenstelling van je lichaam. En kunnen we je gerichter begeleiden in het behalen van je persoonlijke gezondheidsdoelen op het gebied van gewicht, vet en spieren.

Meer dan een weegschaal
De InBody analyse zegt veel meer over je gezondheid dan een weegschaal die alleen je gewicht en BMI meet. Met de InBody meten we je gehele lichaamssamenstelling. Er wordt onderscheid gemaakt tussen de samenstelling van vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. We kunnen hiermee goed je gezondheid en eventuele blessures monitoren en elk stapje richting jouw optimale gezondheid in beeld brengen. En dat geeft vaak al snel een goed gevoel!

Tarieven

► Klik op de afbeelding voor een voorbeeld van een uitgebreid InBody analyserapport.

Aanmelden
Ben je overtuigd en wil jij een InBody Healtcheck? Meld je dan aan via ons online aanmeldformulier, kies voor InBody Healthcheck en voor de locatie bij jou in de buurt. Dan word je zo snel mogelijk teruggebeld met een afspraak:

Online aanmelden

Leefstijlcoaching
Deze Inbody Healthcheck is bij Lijf & Visie heel goed te combineren met het Leefstijlcoaching programma of via een Personal Training Programma. Beschikbaar op onze locaties in Soest en Schagen. 

Leefstijlcoaching

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.