Sportfysiotherapie
Afspraak maken
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut draagt zorg voor preventie, advisering en behandeling van patiënten met sportgerelateerde klachten. Sportfysiotherapie is voor alle leeftijdscategorieën, met enkelvoudige, meervoudige of complexe gezondheidsproblematiek.

De sportfysiotherapeut beoordeelt welke alternatieve sportactiviteiten er nog wel uitgevoerd kunnen worden. Met sportfysiotherapie bij Lijf & Visie ben je weer snel op de been!  

Onze aanpak
De sportfysiotherapeut richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar traint juist die lichaamsdelen die nog wél belastbaar zijn. Onze sportfysiotherapeuten kijken naar het geheel van activiteiten dat nodig is om de onderliggende oorzaak van de problematiek gunstig te beïnvloeden en ervoor te zorgen dat jij als sporter in de best mogelijke fysieke, psychische en sociale conditie verkeert.

 Sportfysiotherapeuten helpt o.a. bij het volgende:

Wat doen onze sportfysiotherapeuten nog meer:
► De sportfysiotherapeut behandelt cliënten die na ziekte of blessures weer aan het werk willen.
► Sport wordt als onderdeel van de therapie ingezet bij o.a. (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen, kinderen of mensen met een chronische aandoening.
► De sportfysiotherapeuten van Lijf & Visie worden ingeschakeld voor adviezen, blessurepreventie, fitheidsmetingen en onderzoek/behandeling van blessures bij diverse regionale sportclubs. De behandelingen kunnen plaatsvinden in de behandelkamer, oefenruimte of in de vorm van hersteltrainingen op het veld. Het doel hierbij is om de betreffende speler zo snel mogelijk fit op het veld te krijgen:

Sportspreekuur

Onze specialisten per vestiging

Soest (2)

Schagen (1)

Michael Ligthart

Fysiotherapeut & Sportfysiotherapeut

Mitchell Viset

Fysiotherapeut & Sportfysiotherapeut

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Daisy Regensburg

Fysiotherapeut & Sportfysiotherapeut

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.