MENU
Fysiotherapie

Fysiotherapie

De fysiotherapeut is een specialist in het onderzoeken en behandelen van klachten van het houding- en bewegingsapparaat. Het betreft vaak klachten die u merkt aan uw spieren, banden en/ of gewrichten. Echter is de fysiotherapeut ook expert in begeleiden van mensen voor en na een operatie aan het houding-/ bewegingsapparaat of het weer op peil krijgen van uw conditie tijdens of na een periode van ziekte.

De fysiotherapeut van Lijf & Visie staat garant voor een professionele aanpak van uw klachten. Lijf & Visie hanteert geen wachtlijst voor het opstarten van uw behandeling. Wij leveren maatwerk. Maatwerk houdt in dat er naar u wordt gekeken en geluisterd. Bij het stellen van een goede diagnose en het opstellen van een individueel behandelprogramma houden wij rekening met uw functionele gezondheid:

Lijf & Visie heeft nauwe banden met huisartsen en medisch specialisten (orthopeden, neurologen en sportartsen) in de regio. Indien nodig kan Lijf & Visie u snel en direct in contact brengen met regionale specialisten voor aanvullende diagnostiek.

Onze specialisten

Marjorieke van Veelen Lees verder
Mariet Jukkema Lees verder
Roy van de Ven Lees verder
Lionel Labadie Lees verder
Michael Ligthart Lees verder
Alistair Alexander Lees verder
Bart Brundel Lees verder
Jessie Schraven Lees verder
NoŽle Ruitenberg Lees verder
Lex Drop Lees verder
Marianne Schmetz Lees verder
Martine van Aalst Lees verder
Fridtjof Egeler Lees verder
Lijf & Visie
Koningsweg 4
3762 EC Soest
T: 035 - 60 305 04
F: 035 - 60 908 68