Afspraak maken 088 - 828 24 00
Echografie

Echografie

Heb je schouderpijn en wil je snel een diagnose? Heb je hielspoorklachten? Of heb je langdurige pijnklachten aan schouder, ellenboog, heup, knie, voet en slaat de behandeling niet aan? Wellicht kan aanvullend onderzoek d.m.v. echografie verder helpen.

Binnen de fysiotherapie kan de echo ingezet worden om een beter inzicht te krijgen in de ernst van de klachten. In overleg met jou besluiten we of een echo zinvol kan zijn om jouw klacht beter in kaart te brengen. De echo wordt gemaakt op basis van een eerder intakegesprek en lichamelijk onderzoek om de vermoedens van de fysiotherapeut te bevestigen. Hierbij kunnen bijvoorbeeld spieren, pezen, banden en slijmbeurzen worden afgebeeld. Op basis van de gemaakte beelden kunnen wij mogelijk een betere inschatting maken van het behandelbeleid, de prognose en de duur van het herstel.

Onze collega’s Jelwin Stam en Wouter Teitsma op onze locatie in Schagen zijn beide gespecialiseerd echografist. Zij kunnen snel een goede diagnose geven. Veel schouderklachten lijken ‘van buiten‘ op elkaar. Met echografie zie je ‘van binnen‘ of er sprake is van een slijmbeursontsteking.

Meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op via ons telefoonnummer van Lijf & Visie Schagen 0224-212060 of mail schagen@lijfenvisie.nl en vraag naar de mogelijkheden

Onze specialisten per vestiging

Schagen (2)

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Wouter Teitsma

Lees verder

Jelwin Stam

Lees verder