Blijf op de hoogte
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Missie en Visie

Missie:
“Een vooruitstrevende praktijk met oog voor het individu, waar kwaliteit, toekomst, bezieling en beleving samenkomen”

Visie:
De toekomst biedt een kans om het beter te doen dan vandaag! Daar sluit de visie van Lijf & Visie op aan. Het streven is het om het (behandel)proces continu te verbeteren en te beheersen. Lijf & Visie staat bekend om haar expertise over het houding- en bewegingsapparaat, revalidatie en preventie. Door een open houding is Lijf & Visie een voorbeeld, zowel lokaal als regionaal.

Lijf & Visie is zich ervan bewust, dat zorg meer is dan professioneel, klantgericht en innovatief te werken. Persoonlijk, doelgericht samenwerken aan het beantwoorden van de hulpvraag creëert verbondenheid (meer feeling). Pas als de klant zich daadwerkelijk verbonden voelt met hetgeen dat hij/zij wil bereiken of heeft bereikt, zullen zij dit overdragen aan anderen. Dit vormt de natuurlijke cirkel van continuïteit van Lijf & Visie!

Waarom doen we het:
Ons doel is dat onze patiënten en cliënten zich fitter, gezonder en lekkerder in hun vel gaan voelen. Dankzij onze professionele hulp, persoonlijke zorg- & beweegprogramma’s, aandacht, gastvrijheid en eigen inzet.

Lijf & Visie is:
Professioneel: Lijf & Visie hanteert een hoge kwaliteitsstandaard als het gaat om kennis en kunde. Onze collega's worden daarom op deskundigheid en vakmanschap geselecteerd. Daarnaast stimuleert en enthousiasmeert Lijf & Visie haar collega's door een inspirerende werkomgeving en door de juiste scholing en specialisatie aan te bieden.

Vooruitstrevend: Lijf & Visie is innovatief op het gebied van diagnostische- en therapeutische interventies. Het kennis- en vaardigheidsniveau is hoog!

Persoonlijk: Jouw hulpvraag is het vertrek- en uitgangspunt in het therapeutisch proces. De partners binnen het pand en binnen ons netwerk zijn bewust gekozen. Wij willen dat je als bewegend mens optimaal begeleid wordt in het bereiken en het ervaren van een optimale gezondheid.

Beleving & Werkplezier: Bij Lijf & Visie heerst een veilige en gemoedelijke sfeer waarbinnen onze klanten en medewerkers de ruimte krijgen om zichzelf te kunnen zijn. Gelijkwaardigheid en wederzijds respect zijn voor ons belangrijke kernwaarden. Een dynamische uitstraling moet bijdragen aan een gevoel van toegankelijkheid. Jij staat centraal binnen Lijf & Visie. Elke medewerker van Lijf & Visie benut zijn of haar kennis en deskundigheid om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mochten wij geen passende behandeling kunnen bieden voor jouw specifieke hulpvraag, zal je therapeut zijn/haar netwerk zowel intern als extern aanspreken om je een gericht vervolg te kunnen bieden.

Gezond in beweging zijn en blijven: Bij Lijf & Visie staan gedrag en gezondheid centraal. Dus niet zorg en ziekte. Dat betekent dat wij een actieve deelname van de patiënt in het zorgplan verwachten. Naast onze therapeutische interventies biedt Lijf & Visie met Lijf & Visie FIT een breed scala van diensten aan, zoals: FIT Training, Personal & Small Group Training, Rugscholing, ZwangerFit, Adem & Koude Training, Fit & Dip en Sportmassage.  Alles wat de actieve mens nodig heeft om zijn functionele gezondheid te herstellen, te behouden en te optimaliseren.