Yoga & Dip
Afspraak maken
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Yoga & Dip

Wat is er lekkerder dan de zondagochtend te starten met een uurtje Yoga welke afgesloten wordt met een heerlijke dip in ons permanente ijsbad. Een mooi moment om de dag ontspannen te starten om daarna te bruisen van energie.

Yoga
De yoga les wordt gegeven in de zaal boven met de houten vloer voor een fijne sfeer. De groep is maximaal 12 deelnemers groot om zo ook passende tips en eventueel een andere houding te kunnen bieden aan deelnemers. De Yoga lessen worden gegeven door onze samenwerkingspartner Mariette Sterenberg. Wij faciliteren alle benodigdheden van matje, bolsters en blokken.
 

Past de Yoga & Dip bij mij

Het is niet noodzakelijk om al Yoga of  ijsbad ervaring te hebben. De oefeningen op gebied van yoga kunnen aangepast worden aan het ervaringsniveau van de deelnemer. Op deze manier kan zowel de beginner als gevorderde deelnemen aan de les. 
De afsluitende dip wordt  begeleid door Mariette en een ervaren dipster  welke de deelnemers door de ademhaling heen loodsen om zo de ontspanning te vinden in het ijsbad.


Datum & Kosten

Deelname aan de Yoga & Dip kost € 25,00

Zondag 09 juni     10.00 - 11.30

Zondag 07 juli      10.00 - 11.30

Lijf & Visie, Koningsweg 4, SOEST

Zeker zijn van een plekje?

Stuur een mail naar esther.vandenbreemer@lijfenvisie.nl om een matje te reserveren of reserveer zelf    Yoga en Dip 9 juni  of Yoga en Dip 07 juli


 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.