Afspraak maken 088 - 828 24 00

Vitaliteitsscan

Vitaliteitsscan

DE ONLINE Vragenlijst

Onze digitale vragenlijst ontvang je in je mailbox. Deze gaan over de items werkplezier, stress, financiële problemen, gezondheid en werksfeer. De antwoorden worden door jouw vitaliteitscoach geanalyseerd en besproken in het persoonlijk gesprek.
Je krijgt dan ook een rapportage mee.

De antwoorden worden anoniem verwerkt en zijn voor de werknemer. De werkgever komt de uitkomsten dus niet te weten.

EEN PERSOONLIJK GESPREK

We gaan met je in gesprek over de uitkomsten van de vragenlijsten. Er wordt een toelichting gegeven en er is ruimte om vragen te stellen.
De vitaliteitsdeskundige heeft ook een signaalfunctie en zal bij eventuele rode vlaggen oftewel een verhoogd gezondheidsrisico doorvragen.

Samen bepaal je of een doorverwijzing nodig is.
Geheel aan het einde van de vitaliteitscheck ronden jullie samen af en is er nog tijd om het onderzoek door te nemen.

HET LICHAMELIJK ONDERZOEK

Dit onderzoek wordt uitgevoerd door een fysiotherapeut. Het bestaat uit een basis functieonderzoek waarbij spieren en gewrichten worden getest.
Indien nodig kunnen er direct specifieke testen worden toegepast om een compleet beeld te krijgen voor een passend advies.

DE INBODY SCAN

Met behulp van de InBody Healthcheck maken we een analyse van je lichaamssamenstelling. Deze analyse is een vooruitstrevende methode die beschrijft waar je lichaam uit bestaat. Hierdoor krijg je een compleet beeld van de samenstelling van je lichaam. En kunnen we je gerichter begeleiden in het behalen van je persoonlijke gezondheidsdoelen op het gebied van gewicht, vet en spieren.
De InBody analyse zegt veel meer over je gezondheid dan een weegschaal die alleen je gewicht en BMI meet.
Er wordt onderscheid gemaakt tussen de samenstelling van vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht.
We kunnen hiermee goed je gezondheid en eventuele blessures monitoren en elk stapje richting jouw optimale gezondheid in beeld brengen.
En dat geeft vaak al snel een goed gevoel! Goed om te weten is dat je jouw kleding aan mag houden.

DE CONDITIETEST

Dit betreft een sub maximale inspanningstest. De vorm van de test behoeft niet voor iedereen gelijk te zijn. Dat is persoonsafhankelijk.
Met deze testen brengen we simpelweg op de meest effectieve gevalideerde manier jouw conditie van dat moment in kaart. En met als doel om adviezen te geven over hoe je de conditie op peil kan houden of verbeteren.

EEN WERKPLEKSCAN

We komen bij je langs! We checken jouw persoonlijke werkplek, eventuele aanpassingen worden doorgenomen. Dit wordt vastgelegd in een persoonlijk werkplekpaspoort. Dit paspoort wordt na de vitaliteitsscan bij je rapportage digitaal aan je verstuurd, waardoor dit altijd beschikbaar is om te gebruiken bij het opnieuw instellen van een werkplek.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.