Afspraak maken 088 - 828 24 00
Lijf & Visie Revalidatie

Lijf & Visie Revalidatie

Wij brengen je letterlijk & figuurlijk weer in beweging!

Aanmelden

Jouw behandeling

Lees hier de 4 behandelfasen van Lijf & Visie Revalidatie:

1. Aanmelding
Zodra je je hebt aangemeld per telefoon of via het aanmeldformulier, wordt er contact met je opgenomen door één van onze medewerkers. Na het controleren van je gegevens en je verwijzing, plannen we een afspraak in bij onze revalidatiearts. Je hebt een juiste verwijzing nodig van je medisch specialist, huisarts  of bedrijfsarts.

2. Intake
Tijdens de intake met onze revalidatiearts is er uitgebreid aandacht voor jouw klacht(en), en de invloed van jouw klachten op je dagelijks leven, zowel voor privé als werk. Samen met jou bekijkt de revalidatiearts welke behandeling het beste en meest effectief is om jouw persoonlijke doel te bereiken. Mocht blijken dat een andere behandeling beter aansluit, dan helpen we voor de juiste doorverwijzing. Zo mogelijk ook bij Lijf & Visie. Er worden dan wel eenmalig kosten in rekening gebracht voor de intake.

3. Behandeling
Deze fase heeft als doel de oorzaak van je klacht(en) positief te beïnvloeden. Met als resultaat dat jij weer beter kunt participeren in je leven en/of je werk. De duur, intensiteit en aandachtsgebieden van deze fase bepalen we aan de hand van je individuele situatie. Het behandelteam heeft een regelmatig interdisciplinair overleg, waarin jouw voortgang besproken wordt. Indien nodig wordt in overleg met jou het behandelplan bijgesteld.

4. Afronding & Nazorg
Tijdens de afrondingsfase bereidt je je samen met je behandelteam voor op een periode na de revalidatiebehandeling. Na deze fase volgt vrijwel altijd een controle- of evaluatiegesprek met de revalidatiearts. De Sport & Leefstijl tak van Lijf & Visie Soest biedt bijvoorbeeld veel mogelijkheden aan om na je revalidatietraject actief te blijven werken aan je gezondheid.

De gemiddelde behandelduur in een revalidatietraject is ongeveer 4 maanden. De behandeling is vrij intensief, reken op circa 3-4 uur behandeling per week verdeeld over meerdere dagdelen.

Vrijblijvend aanmelden
Heb je vragen of wil je een intake afspraak inplannen? Neem dan contact met ons op via 035-6030504 (maandag t/m vrijdag van 8.00-17.00 uur) of mail naar revalidatie@lijfenvisie.nl.

Je kunt je ook vrijblijvend online aanmelden via ons aanmeldformulier. Kies voor de juiste locatie en kies dan voor Revalidatie.
direct naar online aanmelden

Keer hier terug naar de homepagina Revalidatie.