Afspraak maken 088 - 828 24 00
Praktische informatie

Praktische informatie

Bereikbaarheid
De praktijk is van maandag tot en met zaterdag geopend. Zie voor de exacte openingstijden onze contactpagina per locatie. Telefonisch is de praktijk te bereiken van 8:00 tot 18:00 uur. Buiten deze tijden (bij bijzondere omstandigheden en in het weekend) staat ons antwoordapparaat aan. Mocht dit het geval zijn, spreek je naam en telefoonnummer in. Wij bellen je zo spoedig mogelijk weer terug.

AfsprakenApp
Lijf & Visie biedt de AfsprakenApp als extra service. Hiermee word je o.a. op de hoogte gehouden van jouw afspraken bij Lijf & Visie. Als je je 06-nummer of e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een afspraakbevestiging. Zie voor verdere informatie de online pdf van de AfsprakenAppMocht je je afspraak willen annuleren dan kan dit niet via de AfsprakenApp. Zie hieronder voor de mogelijkheiden om je afspraak te verzetten of te annuleren. 

Afspraak verzetten of annuleren 
Mocht je je gemaakte afspraak niet na kunnen komen, dan dien je deze minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Wanneer je niet tijdig afbelt, zullen de kosten voor de gereserveerde tijd bij je in rekening worden gebracht. Dit is in overeenstemming met het beleid van het ministerie van VWS. Deze kosten dien je zelf te betalen en kun je helaas niet declareren bij je zorgverzekeraar. Je bent altijd in de gelegenheid om je verhindering door te geven. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 088 - 828 24 00, door in te spreken op onze voicemail of via het contactformulier van deze website.   

Sportspreekuur Lijf & Visie
Lijf & Visie biedt een gratis service aan voor iedereen die weer wil gaan sporten, bewegen of sport als beroep of hobby heeft.
De gratis 10 minuten check-up met één van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten bestaat uit: 
✔ het stellen van vragen en omschrijving van je klacht tijdens het sporten/bewegen;
✔ een kort lichamelijk onderzoek;
✔ je ontvangt persoonlijk sportadvies;
✔ de mogelijkheid voor het maken van een vervolgafspraak.
Maak gebruik van deze gratis service van Lijf & Visie. We zien je graag op onderstaande tijden verschijnen:

Lijf &  Visie Soest (Koningsweg 4):
- Dinsdagavond van 18:30u tot 19:30u bij Sabine de Vries

Lijf &  Visie Schagen (P. Ottstraat 1. Schagerbrug, bij Sporthal Molentocht):
- Dinsdagavond van 17:00u tot 18:00u bij Daisy Regensburg