Afspraak maken 088 - 828 24 00

Praktische informatie

Bereikbaarheid
De praktijk is van maandag tot en met zaterdag geopend. Zie voor de exacte openingstijden onze contactpagina per locatie. Telefonisch is de praktijk te bereiken van 8:00 tot 18:00 uur. Buiten deze tijden (bij bijzondere omstandigheden en in het weekend) staat ons antwoordapparaat aan. Mocht dit het geval zijn, spreek je naam en telefoonnummer in. Wij bellen je zo spoedig mogelijk weer terug.

MijnZorgApp
Lijf & Visie biedt de MijnZorgApp als extra service. Hiermee word je o.a. op de hoogte gehouden van jouw afspraken bij Lijf & Visie. Als je je 06-nummer of e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een afspraakbevestiging. Mocht je je afspraak willen annuleren dan kan dit niet via de MijnZorgApp. Zie hieronder voor de mogelijkheiden om je afspraak te verzetten of te annuleren. 

Afspraak verzetten of annuleren 
Mocht je je gemaakte afspraak niet na kunnen komen, dan dien je deze minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Wanneer je niet tijdig afzegt, zullen de kosten a 75 % voor de gereserveerde tijd bij je in rekening worden gebracht. Dit is in overeenstemming met het beleid van het ministerie van VWS. Deze kosten dien je zelf te betalen en kun je helaas niet declareren bij je zorgverzekeraar. Je bent altijd in de gelegenheid om je verhindering door te geven. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 088 - 828 24 00, door in te spreken op ons antwoordapparaat of via het contactformulier van deze website.   

Huisregels Lijf & Visie
Omdat er in de praktijk en in de trainingsruimtes altijd meerdere cliënten tegelijk aanwezig zijn, zijn er door Lijf & Visie huisregels opgesteld om ongelukken, incidenten en verwarring te voorkomen. Daarnaast zijn er voor de omgang met en het behandelen van cliënten ook een aantal richtlijnen opgesteld volgens welke de praktijk werkt. Beide met als doel om voor zowel de cliënten, bezoekers als de medewerkers een veilige en prettige omgeving te creëren en te houden.
Bekijk onze huisregels hier>>