Afspraak maken 088 - 828 24 00
Praktische informatie

Praktische informatie

Bereikbaarheid
De praktijk is van maandag tot en met zaterdag geopend. Zie voor de exacte openingstijden onze contactpagina per locatie. Telefonisch is de praktijk te bereiken van 8:00 tot 18:00 uur. Buiten deze tijden (bij bijzondere omstandigheden en in het weekend) staat ons antwoordapparaat aan. Mocht dit het geval zijn, spreek je naam en telefoonnummer in. Wij bellen je zo spoedig mogelijk weer terug.

AfsprakenApp
Lijf & Visie maakt gebruik van de online AfsprakenApp. Als je jouw 06-nummer of e-mailadres hebt opgegeven ontvang je automatisch een afspraakbevestiging. Zie voor verdere informatie de online pdf van de AfsprakenApp.

Afspraak verzetten of annuleren 
Mocht je je gemaakte afspraak niet na kunnen komen, dan dien je deze minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Wanneer je niet tijdig afbelt, zullen de kosten voor de gereserveerde tijd bij je in rekening worden gebracht. Dit is in overeenstemming met het beleid van het ministerie van VWS. Deze kosten dien je zelf te betalen en kun je helaas niet declareren bij je zorgverzekeraar. Je bent altijd in de gelegenheid om je verhindering door te geven. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 088 - 828 24 00, door in te spreken op onze voicemail of via het contactformulier van deze website.