Afspraak maken 088 - 828 24 00

Sportmassage

Wat is sportmassage
Sportmassage geeft het lichaam een positieve impuls bij het herstel. Wat levert sportmassage je op:
✔ Betere bloedcirculatie
✔ Betere afvoer van afvalstoffen en vocht
✔ Betere toevoer van zuurstof en voedingstoffen
✔ Positieve uitwerking op spierspanning
Onze sportmasseurs gebruiken verschillende massagetechnieken, zoals knedingen, wrijvingen, schuddingen en klopbewegingen om het bloed naar de spieren toe te brengen.

Voor wie is sportmassage
Sportmassage is voor iedereen! We zijn tenslotte allemaal bewegers en leveren dagelijks fysieke arbeid wat ons lichaam kan overbelasten. Een sportmassage kan in deze gevallen zeer nuttig zijn. Ook werk- of stressgerelateerde klachten kunnen door massage worden verminderd of zelfs worden weggenomen.
Voor aanvang van (sport)activiteiten wordt sportmassage regelmatig toegepast voor een verbeterde doorbloeding van de spieren om het lichaam voor te bereiden. Na (sport)activiteiten zorgt sportmassage voor het bespoedigen van het herstel door de afvoer van afvalstoffen. De kans op blessures wordt hierdoor kleiner en activiteiten kunnen sneller weer worden hervat. 

Waarom sportmassage
Het lichaam functioneert als een eenheid waarin verschillende krachten, zowel lichamelijk als geestelijk, op elkaar inwerken. Stress, een verkeerde werkhouding of overbelasting kunnen het evenwicht verstoren. Hierdoor kunnen er verschillende klachten ontstaan. Klachten aan onze spieren, pezen en gewrichten komen veelvuldig voor. Denk aan het vermoeide, stijve en soms pijnlijke gevoel na alledaagse bezigheden of een inspannende hobby of sport. Met sportmassage worden de spieren weer soepel en gezond. Sportmassage helpt ook bij slechte doorbloeding, kramp, vochtvorming en verhoogde spierspanning. Sportmassage zorgt ervoor dat deze reacties van je lichaam verminderen of zelfs in zijn geheel weggaan, waardoor je weer het maximale uit je activiteiten kunt halen.

Sportmassage is een goede aanvulling op een fysiotherapeutische behandeling of als nazorg van een behandeltraject.

Tarieven Sportmassage 

30 min Sportmassage

€ 35,50

60min Sportmassage

€ 60,-

Online aanmelden
Is sportmassage iets voor jou? We bieden sportmassage aan op onze locaties in Soest en Schagen. Neem contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen of meld je online aan:

Direct online aanmelden

Afspraak verzetten of annuleren 
Mocht je je gemaakte afspraak niet na kunnen komen, dan dien je deze minimaal 24 uur van tevoren te annuleren. Wanneer je niet tijdig afbelt, zullen de kosten van € 30,-  bij je in rekening worden gebracht. Je bent altijd in de gelegenheid om je verhindering door te geven. Dit kan telefonisch via het telefoonnummer 088 - 828 24 00, door in te spreken op onze voicemail of via het contactformulier van deze website.     

Onze specialisten per vestiging

Soest (1)

Schagen (1)

Gerard Becker

Medisch Fitness & Personal Trainer

Lees verder

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Stephanie Kuhl

Sportmasseur

Lees verder