Afspraak maken 088 - 828 24 00
Sportmassage

Sportmassage

Wat is sportmassage
Sportmassage geeft het lichaam een positieve impuls bij het herstel. Een sportmassage verbetert de bloedcirculatie en hierdoor de afvoer van afvalstoffen en vocht en de toevoer van zuurstof en voedingstoffen. Ook wordt de spierspanning beïnvloed. Onze sportmasseur gebruikt verschillende massagetechnieken, zoals knedingen, wrijvingen, schuddingen en klopbewegingen om het bloed naar de spieren toe te brengen.

Voor wie is sportmassage
Voor aanvang van (sport)activiteiten kan sportmassage toegepast worden voor een verbeterde doorbloeding van de spieren om het lichaam voor te bereiden. Na (sport)activiteiten kan sportmassage zorgen om het herstel te bespoedigen door de afvoer van afvalstoffen. De kans op blessures wordt kleiner en activiteiten kunnen sneller weer worden hervat. Sportmassage is niet alleen bedoelt voor sporters, zoals de naam wel doet vermoeden. Ook als je spierspanningen of stress ervaart kan sportmassage een ontspannende werking op het gehele lichaam geven.

Waarom sportmassage
Het lichaam functioneert als een eenheid waarin verschillende krachten, zowel lichamelijk als geestelijk, op elkaar inwerken. Stress, een verkeerde werkhouding of (langdurige) belasting kunnen het evenwicht verstoren, waardoor verschillende symptomen onstaan. Symptomen als spierpijn, stijfheid, vermoeidheid, slechte doorbloeding, kramp, vochtvorming en verhoogde spierspanning. Sportmassage kan ervoor zorgen dat deze reacties verminderen of zelfs in zijn geheel weggaan. Sportmassage is daarom een goede aanvulling op de fysiotherapeutische behandeling of als nazorg van een behandeltraject.

Prijs
30 min Sportmassage € 35,50
60min Sportmassage € 60,-

Sportmassage iets voor jou?  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en tarieven in Soest: 088 828 2400. Sportmassage wordt binnenkort ook aangeboden op onze locatie in Schagen.

Onze specialisten per vestiging

Soest (1)

Gerard Becker

Lees verder

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.