Blijf op de hoogte
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Adem & Koude Training

Een complete RESET BOOST door inzicht te krijgen in je ademhalingspatroon hiermee te oefenen en profijt te ervaren en door te trainen met koude. Gecombineerd met voedingsrust en meer kennis over de fysiologische processen van ons lichaam en het beter luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft. 

Wat kan de Adem & Koude Training jou opleveren?

✔ Verbetering van het concentratievermogen en doelgerichtheid
✔ Meer energie en beter transport van zuurstof
✔ Betere bloedcirculatie
✔ Betere balans en rust in lichaam en geest
✔ Een beter functionerend immuunsysteem!
✔ Minder stress, beter slapen, meer zelfvertrouwen
✔ Betere vetverbranding & gewichtsverlies

Direct online inschrijven
In verband met de huidige lockdown kunnen de Adem & Koude Trainingen die begin januari zouden starten, helaas niet op de geplande data doorgaan.

De trainingsmethodiek bestaat uit:

  • Diverse ademhalingsoefeningen van verschillende methodes
  • Opbouw van blootstelling aan koude ( van koud douchen naar ijsbad)
  • Ontspanningsoefeningen & fysieke balansoefeningen
  • Voedingsrust ( vasten met tussenpozen)
  • Leren focussen & loslaten
  • Coaching & dagelijks huiswerkoefenschema
  • Theoretische verdieping van de fysiologische effecten van de training

Belangrijke mededeling 23-02-2021
In verband met de huidige lockdown kunnen de Adem & Koude Trainingen die begin januari zouden starten, helaas niet op de geplande data doorgaan. Alle groepen worden uitgesteld tot nader bericht. Op maandag 8 maart beoordeelt het kabinet welke maatregelen vanaf 16 maart nodig zijn.
Klik hier voor data en tijden>> 

Investering
Trainingspakket € 320,- (incl. BTW)
Op deze training zijn de algemene voorwaarden van Lijf & Visie BV van toepassing.

Adem & Koude Training in Soest
De training wordt bij Lijf & Visie in Soest gegeven door Bart Eigenhuis of Myron Jacobs. Bart is Adem & Koude trainer, ondernemer, fanatiek trailrunner, maar bovenal gezondheidsmotivator. Bart is verder, Oxygen Advantage & Breatheology instructeur, alsmede Buyteko ademtherapeut en Intermittent Fasting expert. Myron is Adem & Koude trainer, ondernemer, fanatiek trailrunner, Oxygen Advantage & Breatheology instructeur.

Adem & Koude Training in Schagen
De training wordt bij Lijf & Visie in Schagen gegeven door Alex Klaver. Alex is een ervaren fysiotherapeut met een grote passie voor sport. Alex is gespecialiseerd Adem & Koude Coach en Oxygen Advantage instructeur. 

Wat wordt er van mij verwacht
Het is voor jezelf belangrijk om er onbevangen in te gaan, een commitment af te geven en als doel te stellen deze 10 weken vol te maken. Pas daarna maak je de balans op. Elke dag doe je thuis de oefeningen. Het motto van de training is  “voelen is begrijpen”. Veel antwoorden zijn daarom nu niet te geven. Wil je ontdekken hoe je meer controle krijgt over je fysieke en mentale gezondheid? Ga dan de uitdaging aan!

Online aanmelden
Helaas kun je je op dit moment niet aanmelden voor de Adem & Koude 10 weekse training bij Lijf & Visie in Soest of Schagen. In verband met de huidige lockdown kunnen de Adem & Koude Trainingen die begin januari zouden starten, helaas niet op de geplande data doorgaan. Alle groepen worden uitgesteld tot na 2 maart 2021.

Online aanmelden Adem & Koude Training

Lijf & Visie FIT app
Speciaal voor onze leden hebben we een eigen Lijf & Visie FIT app ontwikkeld. Jouw digitale ondersteuning voor een fit & gezond leven. Via de app kun je je gemakkelijk inschrijven voor nieuwe trainingen, je doelen monitoren & bereiken en eenvoudig en veilig je online betaling regelen. (De app heeft ook een desktopversie).

Reacties van deelnemers
Dennis: "Ik heb de training als fantastisch ervaren, ben zeer enthousiast en het heeft mij veel gebracht. Ik voel me lichamelijk en geestelijk nog fitter. Mijn klachten mbt slapeloosheid en stress momenten zijn sterk afgenomen. De training heeft alleen maar positieve effecten op lichaam en geest."

Sjaak: "Goed opgezette training met goede onderbouwing en ondersteuning. Heb inmiddels een lagere rusthartslag, rustigere ademhaling en lagere bloedruk. Ik ben in het algemeen rustiger en ontspannen ook in mijn hoofd, waardoor ik op mijn werk helderder ben. Ik heb absoluut meer controle gekregen over mijn mentale en fysieke gezondheid."

Iris: "Ik heb de training als zeer positief ervaren, voel me krachtiger, energieker, alsof ik de hele wereld aan kan. Heb minder koude voeten."
Overige ervaringen deelnemers & foto's van de trainingen.


Meer info


Onze specialisten per vestiging

Soest (3)

Schagen (1)

Sander Boon

Adem & Koude Instructeur

Lees verder

Myron Jacobs

Adem & Koude Instructeur

Lees verder

Bart Eigenhuis

Adem & Koude Instructeur

Lees verder

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Alex Klaver

Fysiotherapeut en Adem & Koude Instructeur

Lees verder

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.