Afspraak maken 088 - 828 24 00

Referenties Adem & koude training

Reacties van deelnemers:

Rinske:
"Inspirerende training die me veel energie geeft. Na een periode van overbelasting (gejaagd gevoel en hoge spierspanning) weer meer eigen energie en kracht ontdekt."

Jacqueline:
"Training zit goed in elkaar, ervaar meer focus, bewustwording, kracht en rust en slaap nog beter."

Mark:
"De training heeft mijn verwachtingen overtroffen, ik ben rustiger geworden ook ten aanzien van de dagelijkse situaties die op mijn pad komen, slaap beter, en heb meer controle over mijn mentale gesteldheid. Ook mijn hoge bloedruk is weer stabiel."

Frederik:
"Ik ben volledig overtuigd, mijn focus is echt heel veel verbeterd en ik kan deze in een split van een seconde aanzetten. Ik voel mij dan ook goed, sterk en klaar voor de uitdaging van de dag."

Sjaak:
"Goed opgezette training met goede onderbouwing en ondersteuning. Heb inmiddels een lagere rusthartslag, rustigere ademhaling en lagere bloedruk. Ik ben in het algemeen rustiger en ontspannen ook in mijn hoofd, waardoor ik op mijn werk helderder ben. Ik heb absoluut meer controle gekregen over mijn mentale en fysieke gezondheid."

Dennis:
"Ik heb de training als een fantastische ervaring beleeft, ben zeer enthousiast en het heeft mij veel gebracht. Ik voel me lichamelijk en geestelijk nog fitter. Mijn klachten mbt slapeloosheid en stress momenten zijn sterk afgenomen. De training heeft alleen maar positieve effecten op lichaam en geest."

Sandra:
"Alles klopte van begin tot eind. Ik heb extra tools gekregen voor mijn gezondheid, mijn darmen zijn rustiger en mijn vetpercentage is gedaald."

Inge:
"Ik had nooit van mij zelf verwacht dat ik ooit in een ijsbad zou stappen. Mijn huid is zachter geworden en mijn lijf strakker en het heeft mij innerlijke rust gegeven."

Daan:
"De training is goed verzorgd, professioneel, enthousiaste begeleiding, ben rustiger geworden en mijn focus is verbeterd en ik heb een paar buikspieren waar je u tegen zegt."

Emil: 
"Verassend, nuttig en inspirerend, voel me sterker, scherper en leef meer bewust."

Janine:
"Bart Eigenhuis is een vakkundige enthousiaste integere docent die rekening houdt met zijn cursisten en van doorpakken weet. Van de training ervaar ik meer mentale kracht en flexibiliteit, meer ontspannen, voel eerder mijn grenzen en handel er ook naar. Verder heb ik minder ontstekingsreacties, minder pijn, zachtere huid en betere doelbloeding."

Iris: 
Ik heb de training als zeer positief ervaren, voel me krachtiger, energieker, alsof ik de hele wereld aan kan. Heb minder koude voeten.

Ivo:
"De training heeft me veel nieuwe inzichten gegeven, over je gezondheid en voeding. Het is een nieuwe stijl van leven. Ik voel me energieker begin van de dag, meer balans, vrolijker, positiever, heb een sterkere core, minder rugklachten en ben 5 kilo afgevallen!"

Jeroen:
"Het is een eye opener, met veel waarheden confronterend. Ik ervaar veel veranderingen. Ik kom van ver, ben halverwege, lichaam protesteert. Begin met horten en stoten rustig te worden."

Dinie: 
"Veel geleerd wat betreft theoretische achtergronden, kou is mijn vriend geworden. Nieuwe gelijkgestemde ontmoet, positief. De training heeft mij zeker bewuster gemaakt. Echte controle op mijn gezondheid moet nog komen, maar na een koude douche voel ik mij in ieder geval heerlijk."

Miranda:
"De training heeft mij zowel fysiek als mentaal ontzettend sterker gemaakt, waardoor ik weer met energie in het leven sta. Ik ervaar heel sterk verhoogde weestand, kan pijn verdrijven door de training ipv een paracetamol! Geen last van hooikoorts, gewichtsafname, strakkere buik. Focus is toegenomen in belangrijke momenten."

Hein:
"Hele goede training, heb het super gevonden. Ik ervaar een energieke start van de dag, lichaam is beter in shape en ik heb minder last van hooikoorts."

Jacco:
“Ik heb nu veel meer gevoel over mijn lichaam en begrijp nu beter hoe ik er naar kan luisteren, verder heb ik veel meer kracht, energie en tegelijkertijd meer rust en een lagere hartslag. Kortom ik voel me fit!”

Roel:
“Meer energie gedurende de hele dag, betere stofwisseling en stoelgang, minder vatbaar voor koudjes en ik leer mijn lichaam beter kennen qua stress en rust”

Manon:
“Ik slaap veel beter en kan ook beter loslaten. Terwijl ik dacht dat ik een heel relaxed persoon ben, zette ik mijn lichaam ongemerkt toch teveel op spanning, daar heb ik nu veel meer controle over. De grootste winst heb ik behaald in het focussen. Ik heb ontdekt dat ik tot nog veel meer instaat ben dan ik dacht. Mijn vertrouwen in mij zelf is enorm gegroeid.”

Frans:
“Voel me fitter in de ochtend, betere focus en meer rust. Een super ervaring!”

Sander:
“Ik heb veel meer rust en balans in mijn lichaam. Ik ben 10 cm in omvang kwijt en voel me sterker. Mijn ademhaling is van hoge borst ademhaling nu naar buikademhaling gegaan. Mijn rusthartslag is 70 slagen per minuut gezakt en ik heb geen medicatie meer nodig.”

Marianne:
"Ik voel me strakker en sterker, heb voller en zachter haar. Het hardlopen gaat makkelijker. Mijn migraine is inmiddels beter onder controle. Kan me veel beter focussen en ga uitdagingen eerder aan, heb veel meer energie!”

Fridtjof :
“Ben fitter, strakker, voel me gezonder, voel me gemotiveerd door de dag met meer energie. Behaal een hogere snelheid met hardlopen. Ervaar minder stress, helder van geest en slaap rustig. Kortom ik voel me gezond!”

Lex:
“Voel meer rust, kan makkelijker relativeren, strakker in mijn vel, mentaal sterker en mijn herstel na knie operatie ging veel sneller en beter dan men vooraf had aangenomen!”

Inschrijven
Wil je je inschrijven? Gaaf dat je de uitdaging aangaat! Klik op onderstaande button, kies hier de locatie van je keuze en Adem & Koude Training en laat je gegevens achter. Dan nemen we contact met je op.

Inschrijven Adem & Koude Training

Zie hieronder de beelden van enkele deelnemers die je zijn voorgegaan: