Blijf op de hoogte
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Personal Training

Wil je fitter & sterker worden en je weer lekker in je lijf voelen? Wil je preventief werken aan je gezondheid of wil je een sporttraject op maat volgen om jouw sportdoel kracht bij te zetten? Dan zit je bij Lijf & Visie goed. Onze Personal Trainers in Schagen en Soest staan voor je klaar om je wekelijks te begeleiden in dé optimale training voor jou.

We bieden professionele persoonlijke sportbegeleiding bij het behalen van je fysieke doelen:
✓ Professionele 1:1 sportbegeleiding
✓ Breng je prestaties naar een hoger level
✓ Fitter, sterker & lekkerder in je lijf
✓ Preventief werken aan jouw gezondheid
✓ Jouw persoonlijke motivatie & mindset in de juiste balans
✓ We werken met moderne apparatuur, trainingsprincipes en software
✓ We hebben korte lijnen met de (sport-) fysiotherapeuten van Lijf & Visie

Wat is er mogelijk?
Tijdens deze trainingsmethode word je 1 op 1 begeleid door één van onze professionele trainers. Jouw trainer stemt je fysieke doelstellingen en de wijze van training persoonlijk op jou af. Een voorbeeld hiervan kan fitness zijn, maar ook andere trainingen zoals; bootcamp-, circuit-, kracht- en conditietrainingen kunnen naar wens worden ingezet. Je ontvangt een kwalitatief & concreet programma. Alles om jouw persoonlijke doel te bereiken. Denk aan; afvallen, energieker worden, spieropbouw, blessure preventie, verbeteren van je leefstijl, ondersteuning bij aandoeningen als diabetes, obesitas of hart & vaatziekten.

Personal training is ook goed in te zetten ter ondersteuning van jouw persoonlijke sportdoel, zoals bijvoorbeeld een deelname aan een hardloopwedstrijd, een Obstacle Run of een Crossfit WOD.

Waar
We bieden personal training aan op onze locatie in Soest en Schagen. In Schagen gaat het om de locatie bij Zwembad de Wiel.
Tijden zijn op afspraak: klik hier om een afspraak te maken.

Tarieven 

 

 aantal personen 

 1x een uur

 Personal Training (PT)  

 1 op 1

 €          67,50

Deze tarieven zijn:
- inclusief intakekosten en btw
- inclusief toegang tot onze Lijf & Visie FIT app, het online platform met jouw lestijden, trainingsadvies op maat, voortgangsregistratie en coaching.

Small Group Training
Vind je het gezelliger om samen te trainen of zijn bijvoorbeeld de kosten te hoog? Kom dan samen met je medetrainer naar de 1:2 training. Wil je met meer dan 2 komen trainen? Dat kan ook! Klik hier voor meer informatie: Small Group Training

Aanmelden
Daag jezelf uit en meld je aan voor Personal Training. Onze trainers hebben er enorm veel zin in om met jou aan de slag te gaan. Je kunt je online aanmelden of contact met ons opnemen.

Online aanmelden

Op deze training zijn de algemene voorwaarden van Lijf & Visie BV van toepassing.

Onze specialisten per vestiging

Soest (1)

Schagen (1)

Gerard Becker

Medisch Fitness & Personal Trainer

Lees verder

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Niels Rootlieb

Medisch Fitness & Personal Trainer

Lees verder