Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie REVALIDATIE

Wat we doen
Heb je te maken met aanhoudende pijnklachten? Kun je daardoor je werk en activiteiten niet of minder goed uitvoeren? Je kunt bij ons terecht om te werken aan jouw klachten! Lijf & Visie Revalidatie is een medisch specialistisch revalidatiecentrum voor mensen die door de gevolgen van een ongeval, ziekte of chronische aandoening belemmerd worden in hun functioneren en/of pijn ervaren.

Bij Lijf & Visie Revalidatie in Soest, Schagen en Badhoevedorp gaan we met een multidisciplinair team, samen met jou, op zoek naar mogelijkheden in jouw lijf om écht te verbeteren en weer optimaal te functioneren. 

Gedreven en specialistisch team
Onze revalidatiezorg wordt aangeboden door een toegewijd team van behandelaren. Samen met ons team werk je aan een optimaal herstel. Als vooruitstrevend revalidatiecentrum beschikken we over een multidisciplinair team. De revalidatiearts is jouw hoofdbehandelaar en stelt het team samen. Lees hier meer over ons team van specialisten.

Korte wachttijden
Lijf & Visie hanteert een korte wachtlijst. Meld je via onderstaande button aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We streven ernaar dat je binnen 2 weken terecht kunt voor een intake. Zie hier onze actuele wachttijden per locatie.

Voor wie
Voor de volgende aandoeningen kun je bij Lijf & Visie Revalidatie terecht:

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt terecht bij ons revalidatiecentrum in Soest, Schagen en Badhoevedorp.

Kosten & Vergoeding
De behandeling bij Lijf & Visie Revalidatie valt onder medisch specialistische zorg (tweedelijnszorg) en wordt geheel of gedeeltelijk vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Afhankelijk van de eisen van uw verzekering zal er een machtigingsaanvraag ingediend worden bij uw verzekeraar. Je hebt wel een verwijzing nodig voor medisch specialistische revalidatie van je huisarts, bedrijfsarts of behandelend arts. Lees hier meer over vergoedingen voor Revalidatie

Wij hebben aandacht voor jou

Door ervaring hebben we gezien en gevoeld hoe belangrijk goede en persoonlijke begeleiding is voor herstel. Het helpt als mensen je steunen, erkennen en motiveren. Dat als je kennis en kunde deelt, de kans op herstel groter wordt.

Online aanmelden
Meld je vrijblijvend online aan via ons aanmeldformulier. Dan nemen wij contact met je op om te bespreken wat er voor jou mogelijk is bij Lijf & Visie Revalidatie. Kies je locatie en kies dan voor Revalidatie (MSR):

Online aanmelden

Animatie Lijf & Visie Revalidatie
We hebben een heldere uitlegvideo voor je ontwikkeld. In slechts een paar minuten wordt duidelijk wat je bij een revalidatietraject kunt verwachten. Klik hier voor de duidelijke uitleg animatie>>
 

Onze werkwijze
Heb je te maken met aanhoudende (pijn)klachten? Kun je daardoor je werk en activiteiten niet of minder goed uitvoeren? Bij Lijf & Visie Revalidatie ben je aan het juiste adres voor tweedelijns specialistische revalidatiezorg. Wij behandelen mensen die door de gevolgen van een ongeval, ziekte of chronische aandoening belemmerd worden in hun functioneren en/of pijn ervaren. Lees hier meer over onze werkwijze

Jouw behandeling
Wanneer je de stap hebt gezet om te werken aan jouw klacht, dan wil je ook graag snel geholpen worden. Lees hier meer over de 4 fases van jouw behandeling.

Wat anderen vinden

Er wordt goed geluisterd naar wat de klachten zijn, daar wordt goed op gereageerd.Mijn vertrouwen in de behandelaar is 100%.

Patiënten beoordelen ons
gemiddeld met een

9,2

92% van de patiënten
raadt ons aan 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.