Afspraak maken 088 - 828 24 00

Bij Lijf & Visie krijgt jouw LIJF: VISIE op maat!”

Donderdag 07 januari 2021 in Nieuws

De missie van Lijf & Visie

SO Soest publiceerde vandaag onderstaand interview met Fridtjof, Lex & Wouter. Ook verscheen het artikel in de Soester Courant.

Donderdag 07 januari 2021 
Lijf & Visie is in Soest niet te missen. De praktijkruimte aan de Koningsweg 4 meet bijna 1.200 meter. Een praktijk met een visie en een missie legt Fridtjof Egeler uit. "Onze aandacht is niet alleen traditioneel gericht op herstel van blessures. Lijf & Visie is een praktijk waarin wij vooral de preventietaak als belangrijke pijler hebben ingericht. Factoren als levensstijl, werk, gedrag en gedachten zijn hierop van invloed en hebben dan ook alle aandacht. Dat is onze visie en het is mooi dat wij daardoor alle specialistische kennis hier op hetzelfde adres onder één dak aan kunnen bieden. Niet alleen in Soest, maar ook in Schagen, Amsterdam en op Texel.”

Preventie
Lex Drop vertelt over de missie van Lijf & Visie: "Een cliënt bij Lijf & Visie is zelf aan de bal en die bal moet vooruit getrapt of gegooid worden. Dus: Werk zelf aan je eigen lijf en aan je mentale weerbaarheid! Wanneer je fit en gezond blijft, voorkom je blessures en gezondheidsproblemen. De ondersteuning op maat leveren wij. Lijf & Visie heeft de mensen in huis die je begeleiden op weg naar fysiek, mentaal en sociaal maatschappelijk welzijn. Uitgangspunt van Lijf & Visie: wij werken niet alleen aan herstel maar ook aan het voorkomen dat jij moet werken aan herstel. Inderdaad: preventie!”

Trainingszaal
De professionals van Lijf & Visie blijven zich ontwikkelen en vernieuwen vertelt Fridtjof. "De kennis en kunde van de experts in onze vestigingen wordt gedeeld. Daarnaast ambiëren wij de beste faciliteiten aan onze cliënten te bieden. In onze trainingszaal in Soest beschikken wij over de meest moderne apparatuur. Ideaal om ook preventief aan je gezondheid te werken. Vitaliteit zorgt voor meer ontspanning, geluk en algeheel welzijn. Dat voorkomt niet alleen blessures, maar ook mentale problemen.”

Geluk
Wouter Teitsma: "Het is niet de klassieke medische fitness waar wij naar streven, maar juist de specifieke behoeften, met een fysiotherapeutische gedachte, die aansluiten bij de verwachtingen van onze klanten. Met ontwikkelde preventieprogramma’s voorkomen wij dat er zorg nodig is. Denk hierbij niet alleen aan bewegen, maar ook aan leefstijlgedachten. Voor alles wat te maken heeft met leefstijl en gezondheid hebben wij de expertise in huis. Deze programma’s kunnen wij ook aanbieden aan bedrijven. Het resultaat: minder (ziekte-)verzuim, fitte en gelukkige collega’s.”

Fridtjof:  "Met Lijf & Visie Fit bieden wij een scala aan sport- en fitdiensten aan, zoals: Adem & Koude Training, Fit & Dip, FIT & Circuit Training, Personal & Small Group Training, Rugscholing, ZwangerFit, MamaFit en Sportmassage.  Alles wat nodig is om de functionele gezondheid te herstellen, te behouden en te optimaliseren. Lijf & Visie is meer dan alleen een naam. Onze bedrijfsnaam is dat waar wij voor staan. Lijf én visie. Voor ieder lijf is er een passende visie. Ieder mens is uniek met zijn of haar eigen lichaam. Daar past alleen maatwerk. Jouw lijf krijgt visie op maat!”

Lees hier meer Over Ons en ontdek op onze site wat we allemaal voor jou kunnen betekeken.

Bronvermelding:
SO Soest
- Zie hier het artikel in de Soester Courant

Meer artikelen of blogs lezen? Klik dan hier
- Bewegen is goed, meer bewegen is beter
- Voorkom fysieke klachten als gevolg van thuiswerken

Overzicht


Relevante artikelen

Lijf & Visie update - corona maatregelen

Maandag 11 juli 2022

Open Dag Schagen

Donderdag 09 juni 2022

Aangepaste openingstijden Koningsdag

Maandag 25 april 2022

Nieuw: Looptraining Fit2Run in Soest

Woensdag 16 maart 2022

Overzicht