Afspraak maken 088 - 828 24 00

Marjolein Pot

ERGOTHERAPEUT

De opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik begin 2021 afgerond. Kort hierna ben ik met veel plezier gaan werken als ergotherapeut bij Lijf & Visie binnen de zorg en vitaal. Mijn kracht ligt bij de persoonlijke benadering die voor ieder individu verschillend is. Ik haal er energie uit om met elkaar te ontdekken wat er voor jou mogelijk is en wat je nodig hebt om je doelen te bereiken. Hierbij zoek ik de samenwerking met mijn collega’s op om de beste zorg te bieden. Zo werken we samen naar jouw doelen toe.  

Mijn doel is om je te laten begrijpen wat je eigen invloed is op de klacht of beperking. Hierdoor kan je zelf de regie in handen nemen en geef ik je handvatten om deze regie te behouden.

Om mijn eigen leven goed in balans te houden ben ik in mijn vrije tijd graag aan het sporten. Het zou dus zomaar kunnen dat je mij een keer tegenkomt in de oefenzaal bij Lijf & Visie, hardlopend in het bos of op de tennisbaan. Daarnaast ben ik een familiemens, houd ik van gezelligheid, koken en uitstapjes met vrienden.

Opleidingen:
Opleiding Ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam

Behandelingen: 
✓ Multidisciplinair team
✓ Revalidatie
✓ Revalidatie na corona

KP-nummer 2910 590 3790



Contactformulier

Zodra het contactformulier ontvangen is en verwerkt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

* Veld is verplicht.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.