Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie viert 10 jaar bestaan

Donderdag 19 december 2019 in Nieuws

Een mooie mijlpaal en een moment om even terug te blikken en vooruit te kijken.
1 september 2019 bestond Lijf & Visie 10 jaar! 2019 is voor ons dan ook een bijzonder en memorabel jaar. Misschien is het aan jullie voorbij gegaan en daarom nemen we jullie dan ook graag nog eens mee naar de afgelopen 10 jaar. 

Op 1 september 2009 opende Lijf & Visie haar deuren in Soest. We wilden een nieuw gezicht geven aan de fysiotherapie in Soest. De wens om met mensen te werken en te helpen heeft ons gedreven om te gaan ondernemen in de zorg. Niet om de grootste te worden, maar om kwalitatief goede zorg te kunnen blijven leveren.

Werken met passie, bezieling en beleving Werken moeten we allemaal, maar laten we doen waar we goed in zijn en wat ons plezier en energie geeft! Als je met plezier werkt, kun je je kennis en kunde ook echt overbrengen.  

De Mens Voor ons staat vast, dat geen lichamelijke klacht hetzelfde is. We praten wel over een rug-, knie- of schouderklacht, maar de mens erachter maakt het interessant om hem of haar te onderzoeken, te behandelen en weer in beweging te brengen. De mens staat centraal, niet de klacht.

Professioneel Iedere dag leren we bij. Ons vak is zo breed en staat dagelijks bloot aan talloze veranderingen, die de zorg met zich meebrengt. Het is en blijft voor ons een uitdaging om deze veranderingen te omarmen en te blijven omdenken vanuit de mogelijkheden in plaats van de bedreigingen, om op die wijze de zorg te kunnen bieden die wij willen.

Open Openheid en open deuren beleid. Wie wil kijken, komt langs. Als je wilt samenwerken, laten we dan samen een plan maken. Vanaf de eerste maand zijn we op onze locatie in Soest gaan samenwerken met Verloskundigenpraktijk Vitae en niet veel later met RondOm Podotherapeuten, de diëtisten van Dievita en de laatste jaren met Bart Eigenhuis samen met Myron Jacobs (inmiddels onder de naam Bridge2Cross) voor de Adem & Koude training. Bedrijven van waar we vanuit een gezamenlijke visie elkaar versterken. Samenwerkingen welke nog steeds sterk vertegenwoordigd is in ons huidige bestaan.

Sterk in Zorg & Beweging
De overgang vanuit 2018 naar 2019 was een uitdagende. Vorig jaar hebben we, Lex Drop en Fridtjof Egeler, de deuren van Lijf & Visie verder open gezet. Wouter Teitsma van Teitsma Fysiotherapie en zijn team hebben het samen met ons aangedurfd om gezamenlijk verder te gaan. Deze samenwerking heeft geleid tot extra locaties en verbreding van onze horizon en mogelijkheden. We bieden inmiddels vele verschillende specialismen binnen de fysiotherapie aan + logopedie en ergotherapie. Naast de locaties in Schagen is ook ENRGY Revalidatie in Amsterdam Lijf & Visie geworden en samen hebben we de medisch specialistische revalidatiezorg ondergebracht in ons eigen revalidatiecentrum onder de naam Lijf & Visie Revalidatie

We zijn niet alleen sterk in zorg, maar ook in beweging en bieden inmiddels met onze Lijf & Visie Fit divisie een breed scala van (sport) diensten aan op onze locaties in Soest en Schagen.

Dankbaar
Dit alles hebben we kunnen bereiken door de inzet en het vertrouwen van veel mensen: in de basis onze gezinnen, die ons vaak hebben moeten afstaan aan onze passie, maar ons altijd bijstaan en steunen in de keuzes die we maken! 

Onze teamleden. Zonder hen waren we niet het bedrijf dat we nu zijn! Een toffe groep enthousiaste en betrokken professionals, die vaak te maken hebben met onze grillen en grollen. Jullie helpen mee het gelegde fundament steeds beter uit te bouwen en Lijf & Visie verder te ontwikkelen. Op naar nog meer mooie jaren samen met een fantastisch team!

Bovenal willen wij alle trouwe patiënten, klanten, partners, verwijzers, sporters, kennissen en vrienden bedanken. Als we terugkijken naar onze start; naar al die mensen die onze voordeur wekelijks passeren, dan kijken we met trots en veel werkplezier terug en met een frisse blik vooruit naar de toekomst.

Wie jarig is trakteert!
Om u te bedanken voor uw vertrouwen in Lijf & Visie. Ligt er een cadeautje voor u klaar. Dus kom langs op onze locatie in Schagen (Piet Ottstraat 1, Schagen) of Soest (Koningsweg 4, Soest), dan krijgt u een leuke Lijf & Visie attentie mee. 

Let op: we hanteren aankomende weken aangepaste openingstijden, maar ook in het nieuwe jaar kunt u uw cadeautje bij de balie ophalen. Zolang de voorraad strekt!

We hebben gekozen voor een Lijf & Visie ijskrabber: let there be ICE! U kunt ook kiezen voor de Lijf & Visie douchezandloper: met een knipoog naar onze Adem & Koude Training;). Als koud douchen niet helemaal in uw straatje ligt, dan kunt u de zandloper ook gebruiken om uw douchetijd te reduceren. U helpt hiermee energie en water te besparen. 

Feestelijke groet en we verwelkomen u ook in het nieuwe jaar graag bij
Lijf & Visie!

Namens Lex Drop, Fridtjof Egeler en Wouter Teitsma

Zie hieronder een greep van 10 jaar Lijf & Visie in foto's:

Overzicht


Relevante artikelen

Aangepast rooster 2024

Vrijdag 22 december 2023

Lijf & Visie update - corona maatregelen

Maandag 11 juli 2022

Open Dag Schagen

Donderdag 09 juni 2022

Aangepaste openingstijden Koningsdag

Maandag 25 april 2022

Overzicht

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.