Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie Werk

We willen ons graag gezond en fit voelen! Dat wil jij als ondernemer natuurlijk óók voor je bedrijf. Investeren in fitte werknemers levert veel op! Denk aan; minder ziekteverzuim, verbeterde prestaties, minder personeelsverloop, meer werkplezier, betere work-life balance, betere onderlinge samenwerking en een betere positie op de arbeidsmarkt.    

Lijf & Visie WERK is het centrum voor Arbeid & Gezondheid en ondersteunt werknemers en werkgevers op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Wat kun je van Lijf & Visie WERK verwachten:
✓ Onderzoek, Advies, Preventie & Training
✓ Betrokkenheid; we werken regionaal en in-company.
✓ Deskundigheid; we beschikken over experts met een specifiek aandachtsgebied op Arbeid & Gezondheid.
✓ Ervaring; we werken volgens een helder en effectief concept.

Een vitaal bedrijf
Door vitaliteit in jouw bedrijf duurzaam te verankeren, creëer je ruimte voor werknemers om te groeien. Lijf & Visie WERK ondersteunt je met een effectief pakket dat bijdraagt aan een energieke en productieve organisatie. We doen onderzoek en geven advies op basis van wetenschap en trachten de balans te herstellen voor de individu, maar ook voor het bedrijf.

Vitaliteit op de werkvloer
Nu de werkvloer voor velen is verplaatst naar huis, treden er helaas meer fysieke en mentale problemen op bij werknemers. Juist nu vinden we het belangrijk om te investeren in fitte collega's. "Voorkom verzuim. Verbeter de gezondheid van werknemers en werk aan een vitaal bedrijf." 

Zelfredzaamheid gericht op preventie.
Wij helpen je daarbij! Samen met jou inventariseren we de knelpunten binnen je bedrijf en ondersteunen we bij het herstel van werknemers met gezondheidsklachten en optimaliseren het eigen werkvermogen. We bieden handvaten zodat na het bereiken van de juiste balans, de regie weer zelf opgepakt kan worden. 

Heldere aanpak
We zijn flexibel: onze experts werken in-company, we bieden online diensten of men is welkom op onze locaties in Schagen, Soest, Amsterdam of Texel. Uitgangspunt is een persoonlijke aanpak. Wij zijn je coach en staan naast je. Wij zetten plezier, prestaties en samenwerking centraal. Wij sturen aan op een onderlinge integrale samenwerking binnen je bedrijf: zowel tussen HR, de Arbodienst, het management en facilitair. 
We bieden een compleet vitaliteit aanbod afgestemd op jullie wensen. Denk o.a. aan een health check, stoelmassages, voedingsadvies, rust- & slaaptraining, ontspanningsoefeningen, bedrijfssporten, Adem & Koude Training, bedrijfsfysiotherapie en werkplekadvies. Ook een (meerdaagse) training op het mooie eiland Texel behoort tot de mogelijkheden. 

Afspraak maken
Wil je meer weten over het maatwerk dat Lijf & Visie WERK levert? Dat kan! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Bel ons via 088 - 828 2400 en vraag naar Wouter Teitsma of Esther Roelofs. Of mail naar wouter.teitsma@lijfenvisie.nl

Contactformulier

Je kunt ook je vraag stellen via onderstaand contactformulier. We reageren zo snel mogelijk. 

* Veld is verplicht.