Blijf op de hoogte
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie Werk

Lijf & Visie WERK is het centrum voor Arbeid & Gezondheid en ondersteunt werknemers en werkgevers op het gebied van arbeidsomstandigheden, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid.

Wat kun je van Lijf & Visie WERK verwachten:
✓ Onderzoek, Advies, Preventie & Training
✓ Betrokkenheid; we werken regionaal en InCompany.
✓ Deskundigheid; we beschikken over deskundigen met een specifiek aandachtsgebied op Arbeid & Gezondheid.
✓ Ervaring; we werken dagelijks volgens een gemeenschappelijk concept.

Ons team van professionals heeft specifieke scholing gehad op het gebied van Arbeid & Gezondheid en zijn BIG geregistreerd. Ze weten wat er nodig is om duurzaam inzetbaar te blijven of verantwoord over te gaan tot werkhervatting. Klachten worden bij de bron aangepakt en worden met meer zelfinzicht en zelfredzaamheid; waardevol en productief.

Door vitaliteit in jouw organisatie duurzaam te verankeren, creëer je ruimte voor werknemers om te groeien. Lijf & Visie WERK ondersteunt je met een effectief pakket dat bijdraagt aan een energieke en productieve organisatie. We doen onderzoek en geven advies op basis van wetenschap en trachten de balans te herstellen voor de individu, maar ook voor de organisatie.

"Voorkom verzuim. Verbeter de gezondheid van de medewerkers en werk aan een vitale organisatie." 

Wij helpen je daarbij! Via een effectief verzuimbeleid inventariseren we samen met jou de knelpunten en risico’s binnen de organisatie en ondersteunen we bij het herstel van werknemers met gezondheidsklachtenen en optimaliseren het eigen werkvermogen. Lees hier meer over bedrijfsfysiotherapie>>

Wil je meer weten over het maatwerk dat Lijf & Visie WERK kan leveren? Dat kan door vrijblijvend een afspraak met ons te maken via 088 - 828 2400. Vraag naar Juri Schokker, bedrijfs- & arbeidsfysiotherapeut bij Lijf & Visie WERK. Of mail hem direct juri.schokker@lijfenvisie.nl.

Wij denken graag met je mee naar een duurzaam en kostenbesparend resultaat.

Contactformulier

Je kunt ook je vraag stellen via onderstaand contactformulier. We reageren zo snel mogelijk. 

* Veld is verplicht.