Afspraak maken 088 - 828 24 00

Monique van Duijn

Oncologie fysiotherapeut & Oedeemfysiotherapeut

Over mij: Sinds 2014 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Direct daarachter aan heb ik mij gespecialiseerd in oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie. Dat ik mag en kan bijdragen aan het revalidatietraject, dat zo een enorme impact op het leven kan hebben, maakt mij dankbaar en gemotiveerd alles uit de kast te halen om tot zo een goed mogelijk eindresultaat te komen.

De laatste tijd is gebleken dat ook Corona (Covid) een enorme impact op het leven kan hebben. Daarom richt ik me niet alleen op de oncologische patiënt, maar ook op post-Covid patiënt.  Kortademigheid, verminderde conditie en spierkracht alsook cognitieve problemen kunnen voorkomen als je Covid gehad hebt. Top dat fysiotherapie een grote rol kan spelen bij herstel.

Naast bovenstaande, heb ik mij de laatste paar jaar gericht op technieken waarbij niet alleen het fysieke vlak ter sprake komt, maar ook het mentale en emotionele vlak. Ik zie namelijk dat onbewuste overtuigingen en gedrag van invloed kan zijn op de klacht. Met deze inzichten kan ik de patiënt nog beter binnen zijn of haar traject helpen.

Verder kan ik mezelf omschrijven als empathisch, inlevend, betrokken maar ook eerlijk en confronterend. Ik werk graag doelgericht en oplossend.

Opleidingen/cursussen/netwerken:

  • Oedeemfysiotherapie volgens Vodder
  • Msc. Avans+ Oncologie
  • Emotional Freedom Technique (EFT)

Gespecialiseerd in: 

  • Oncologie
  • Oedeem
  • Post-Covid

BIG-nummer: 19918334704


Specialiteiten

Oncologie fysiotherapie

Ervaar je tijdens of na de behandeling van kanker (pijn-) klachten en...

Oedeemfysiotherapie

Activatie van het diepere lymfesysteem. Oedeemfysiotherapie bij Lijf & Visie...

Fysiotherapie

Fysiotherapie in Soest, Schagen en Texel: ✓ Persoonlijk & Helder behandelplan...Contactformulier

Zodra het contactformulier ontvangen is en verwerkt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

* Veld is verplicht.