Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie digitaliseert instroom verwijzingen

Donderdag 25 april 2019 in Nieuws

Soest, 25-04-2019  Lijf & Visie gaat met de tijd mee. Verwijzers in Utrecht, Amsterdam en de Kop van Noord-Holland kunnen vanaf vandaag eenvoudig digitaal verwijzen naar de tweedelijns revalidatiezorg van Lijf & Visie Revalidatie. Om dit te bereiken, is Lijf & Visie per heden aangesloten, met alle drie de locaties te Soest, Schagen en Amsterdam, op het digitale zorgplatform ZorgDomein.

Op ZorgDomein is een groot zorgaanbod te vinden. Het zorgaanbod van Lijf & Visie Revalidatie is hier vanaf heden aan toegevoegd. Verwijzers, zoals huisartsen, medisch specialisten en bedrijfsartsen, en hun patiënten hebben zodoende een compleet inzicht in het beschikbare zorgaanbod én de actuele wachttijden. Met een paar kliks kiezen zij passende vervolgzorg voor hun patiënten. De verwijzing gaat vervolgens volledig digitaal en beveiligd, met alle benodigde patiëntinformatie vanuit het informatiesysteem van de verwijzer naar Lijf & Visie Revalidatie.

Betere voorbereiding 
Zo beschikt Lijf & Visie Revalidatie bij het maken van de afspraak over alle benodigde informatie om de patiënt op het juiste spreekuur in te plannen. De verwijsbrief wordt direct digitaal aan het dossier gekoppeld en de afspraak is zo gemaakt. De patiënt ontvangt altijd een automatisch bericht vanuit ZorgDomein dat hij/zij is doorverwezen met alle benodigde informatie van de betreffende zorginstelling.


Noot voor de redactie

Over Lijf & Visie Revalidatie
Lijf & Visie Revalidatie is een medisch specialistisch revalidatiecentrum voor mensen die door de gevolgen van een ongeval, ziekte of een chronische aandoening belemmerd worden in hun functioneren en/of pijn ervaren.

Contact Lijf & Visie:
Lex Drop, directeur Lijf & Visie, lex.drop@lijfenvisie.nl en Stefanie Teitsma, marketing & communicatie, stefanie.teitsma@lijfenvisie.nl
088 - 828 24 00 

Lijf & Visie Soest
Koningsweg 4
3762 EC Soest
soest@lijfenvisie.nl
Lijf & Visie Amsterdam
Amstelveenseweg 88-90
1075 XJ Amsterdam
amsterdam@lijfenvisie.nl

Lijf & Visie Schagen
Piet Ottstraat 1
1741 NW Schagen
schagen@lijfenvisie.nl
 

Over ZorgDomein
ZorgDomein is een slim platform dat al 18 jaar de zorgsector efficiënter en effectiever maakt. Door zorgvraag en zorgaanbod bij elkaar te brengen en veilige gegevensuitwisseling mogelijk te maken, kunnen processen efficiënt worden ingericht. Vrijwel alle ziekenhuizen en huisartsen werken al met ZorgDomein. Steeds meer zorginstellingen, paramedici en verwijzersgroepen sluiten aan. Wilt u verwijzen en heeft u nog geen account? Deze maakt u gratis aan op https://zorgdomein.com/aanmelden-voor-zorgdomein/

Overzicht


Relevante artikelen

Lijf & Visie update - corona maatregelen

Maandag 11 juli 2022

Open Dag Schagen

Donderdag 09 juni 2022

Aangepaste openingstijden Koningsdag

Maandag 25 april 2022

Nieuw: Looptraining Fit2Run in Soest

Woensdag 16 maart 2022

Overzicht

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.