Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie Schagen zoekt (medisch) Fitness Instructeur

Woensdag 11 september 2019 in Vacatures

Locatie Schagen

Wij zoeken:
Lijf & Visie in Schagen is per direct op zoek naar een (medisch) sporttrainer voor het geven van Personal Training, Smallgroup Training en het begeleiden van groepen, zowel in- als outdoor.

Je persoonlijke kenmerken zijn:

  • Je beoefent het vak met passie: je vindt het leuk mensen een persoonlijke, fysieke training te geven en ze iedere week te begeleiden naar een topprestatie.
  • Je bent een teamspeler en vindt het leuk om in een groeiend bedrijf te werken.
  • Je blijft graag leren en daagt jezelf uit te blijven verbeteren. 
  • Je bent trendgericht, biedt je clientèle creativiteit.
  • Je werkt zelfstandig, bent accuraat en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je bent netwerkgericht en neemt initiatief.
  • Je bent dynamisch inzetbaar, flexibele werktijden in zowel avonduren als op zaterdag.

Wij bieden jou:
Een functie als (medisch) Fitness Instructeur bij Lijf & Visie in Schagen. Wij bieden je een goede werksfeer in een enthousiast en zelfsturend team, waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Je werkt samen met (sport-)fysiotherapeuten en medisch fitness instructeurs.
Lijf & Visie biedt een gezellige werkomgeving met moderne faciliteiten, waar voor en na werktijd gebruik gemaakt kan worden van onze sportaccommodatie. Het persoonlijke karakter staat bij Lijf & Visie hoog in het vaandel. Patiënten en collega’s zijn geen nummer. Beleving, bezieling en werkplezier zijn onze drijfveren om het beste uit onszelf te halen en daarmee een hoge kwaliteit te kunnen bieden aan onze cliënten. Lijf & Visie biedt goede arbeidsvoorwaarden, als: marktconform salaris, overwerken wordt vergoed, vakantiegeld, bijdragen in kosten/tijd voor extra scholing.

Wij zijn:
Lijf & Visie is een vooruitstrevend centrum waar Specialismen, Sport & Leefstijl en Revalidatiegeneeskunde worden aangeboden.
We hebben locaties in Soest, Amsterdam en Schagen. Je kunt bij Lijf & Visie in Schagen terecht voor verzekerde zorg als; fysio-, manuele-, sportfysio-, oedeemfysio-, oncologisch fysio-, neurologische fysio-, psychosomatische fysiotherapie en logopedie. Maar ook voor diverse (sport) diensten zoals: Medisch Fitness, ZwangerFit, Sportmassage en Adem & Koude Training.

Ons zorgaanbod wordt gecomplementeerd met een multidisciplinair team van medisch specialisten in de Revalidatiezorg. Zo hebben we veel specialistische kennis en kunde in huis om je verder te helpen. Onze lijnen zijn kort. Dat is niet alleen fijn voor ons team, maar zeker ook voor onze klanten en patiënten.

Reacties
Wil jij laten zien dat je ons team kunt versterken? Solliciteer dan NU! Richt je sollicitatiebrief en CV met foto aan Wouter Teitsma via wouter.teitsma@lijfenvisie.nl o.v.v. vacature (medisch) Fitness Instructeur. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen met Wouter op telefoonnummer 088 – 828 2400.

Overzicht


Relevante artikelen

Lijf & Visie zoekt Basis Trainer

Donderdag 27 februari 2020

Lijf & Visie FIT is per direct op zoek naar een ambitieuze (basis) Trainer. Wij zijn in...

Lees verder
Vacature Lijf & Visie Ervaren Trainer

Donderdag 27 februari 2020

Lijf & Visie FIT is per direct op zoek naar een Ervaren Trainer. Wij zijn in beweging en...

Lees verder
Lijf & Visie zoekt (senior) Fysiotherapeut

Dinsdag 11 februari 2020

Locatie Schagen Wij zoeken Lijf & Visie Schagen is in beweging en wij zijn op zoek naar...

Lees verder
vacature is gesloten: Lijf & Visie zoekt Front Office medewerker in Schagen

Maandag 27 januari 2020

Vanwege de vele sollicitaties kun je per vandaag 27-01-2020 16:00u niet meer reageren op...

Lees verder
Overzicht