Intermittent Fasting en Leefstijl Week
Afspraak maken
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Intermittent Fasting en Leefstijl Week

Met de kleinste veranderingen maak je vaak het grootste verschil! Je kunt dit verschil maken als je weet wat je lichaam nodig heeft. Vitaliteit gaat over je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Als deze in balans zijn, sta je optimistisch en energiek in het leven. Vitaliteit is bovendien een belangrijke factor om geluk te kunnen ervaren.
Maar wat als je jezelf niet zo vitaal voelt? Bijvoorbeeld omdat je vaak moe bent, veel stress ervaart of last hebt van overgewicht. Dan helpt het om aan de slag te gaan met vitaliteit. Kom naar Texel voor een van onze vitaliteitsprogramma’s, waarna je gegarandeerd vitaler het eiland verlaat! 

Verblijf een week op Texel en ontdek een nieuwe leefstijl!

  • Krijg een gegarandeerde vitaliteit boost
  • Verbeter het immuunsysteem
  • Ervaar minder stress
  • Verbrand makkelijker vet, fijn als u af wilt vallen
  • Leer bewuster en gezonder te eten
  • Leer uw lichaam beter kennen
  • Zie een gegarandeerd meetbaar resultaat
  • Zit in 1 week beter in uw vel

Hoe werkt het?

Tijdens de Intermittent Fasting & Leefstijl Training worden de meest vitale processen in je lichaam op een positieve manier beïnvloedt. Het programma ligt in het verlengde van het al bekendere intermittent fasting: meer voedingsrust door periodiek te vasten. Het gaat in deze week niet alleen om voeding (Fasting) maar ook om een verandering in Leefstijl.

De Engelse uitdrukking: “If it does not kill you, it will make you stronger” vormt de basis van het principe van de Intermittent Fasting & Leefstijl Training. Door jezelf aan een combinatie van zogenaamde ‘hormetische’ prikkels bloot te stellen word je sterker en weerbaarder, zowel fysiek als mentaal. Enkele voorbeelden van deze prikkels zijn: koudetraining, intermittent vasten, fysieke inspanning  en ademhalingstechnieken vergelijkbaar met de Wim Hof" ademhaling.

De specifieke voeding tijdens de Intermittent Fasting & Leefstijl Training is niet alleen erg lekker maar ook vers, gevarieerd en voedend in plaats van alleen vullend. Hierdoor ervaar je een afnemende drang naar (ongezond) eten. Dit in combinatie met de andere hormetische prikkels  brengt je weer thuis bij de fitte en krachtige versie van jezelf. Ga deze uitdaging aan ervaar de voordelen!

Waar?
De Intermittent Fasting & Leefstijl Training vindt plaats op Texel. Laat alle stress achter zodra je op de boot stapt en ervaar wat dit doet met je mindset. Tijdens het programma is er regelmatig tijd om te genieten van de rust, ruimte en overweldigende natuur die Texel te bieden heeft. Je verblijft in Hotel Molenbos in een ruime kamer met eigen bad, douche en wc. Verschillende programma-onderdelen vinden op andere locaties op Texel plaats. Vervoer van en naar die locaties is inbegrepen.

Wanneer?

Weekprogramma
vrijdag 7 oktober - donderdag 13 oktober 2022
vrijdag 11 november - donderdag 17 november 2022
vrijdag 10 februari - donderdag 16 februari 2023
vrijdag 17 maart - donderdag 23 maart 2023

Midweek programma
maandag 12 september - vrijdag 16 september 2022
maandag 12 december - vrijdag 16 december 2022
maandag 23 januari - vrijdag 27 januari 2023

Kosten?
IFL week 

Prijs per persoon o.b.v. 1 deelnemer per hotelkamer: € 1.795,- p.p.
Prijs per persoon o.b.v. 2 deelnemers per hotelkamer: € 1.495,- p.p.
Prijzen zijn excl. toeristenbelasting.

IFL midweek 
Prijs per persoon o.b.v. 1 deelnemer per hotelkamer:  € 995,- p.p. 
Prijzen zijn excl. toeristenbelasting 

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vacatures

Wij zoeken collega's!

Bekijk onze vacatures