Afspraak maken 088 - 828 24 00

De gezondste versie van jezelf worden.

Intermittent Fasting & Leefstijl Training

Verblijf een week op Texel en ontdek een nieuwe leefstijl!

Wilt u ook meer energie en een gegarandeerde vitaliteitboost? Meer leren over- en de vele voordelen ervaren van een Intermittent Leefstijl? Boek dan deze Intermittent Fasting & Leefstijl Training op Texel.

  • Krijg een gegarandeerde vitaliteit boost
  • Verbeter het immuunsysteem
  • Ervaar minder stress
  • Verbrand makkelijker vet, fijn als u af wilt vallen
  • Leer bewuster en gezonder te eten
  • Leer uw lichaam beter kennen
  • Zie een gegarandeerd meetbaar resultaat
  • Zit in 1 week beter in uw vel

Tijdens de Intermittent Fasting & Leefstijl Training worden de meest vitale processen in uw lichaam op een positieve manier beïnvloedt. Het programma ligt in het verlengde van het al bekendere intermittent fasting: meer voedingsrust door periodiek te vasten. Het gaat in deze week niet alleen om voeding (Fasting) maar ook om een verandering in Leefstijl.

De Engelse uitdrukking: “If it does not kill you, it will make you stronger” vormt de basis van het principe van de Intermittent Fasting & Leefstijl Training. Door uzelf aan een combinatie van zogenaamde ‘hormetische’ prikkels bloot te stellen wordt u sterker en weerbaarder, zowel fysiek als mentaal. Enkele voorbeelden van deze prikkels zijn: koude- en hittetraining, intermittent vasten, intermittent drinken, fysieke inspanning door middel van duur- en spiertrainen en speciale ademhalingstechnieken (o.a. de ‘Wim-Hof’ ademhaling).

De specifieke voeding tijdens de Intermittent Fasting & Leefstijl Training is niet alleen erg lekker maar ook vers, gevarieerd en voedend in plaats van alleen vullend. Hierdoor zult u een afnemende drang naar (ongezond) eten ervaren. Dit in combinatie met de andere hormetische prikkels in deze training brengt u weer thuis bij de fitte en krachtige versie van uzelf. Ga deze uitdaging aan ervaar de voordelen!

Waar?
De Intermittent Fasting & Leefstijl Training vindt plaats op Texel. Laat alle stress achter zodra u op de boot stapt en ervaar wat dit doet met uw mindset. Tijdens het programma is er regelmatig tijd om te genieten van de rust, ruimte en overweldigende natuur die Texel te bieden heeft. U verblijft in Hotel Molenbos in een ruime kamer met eigen bad, douche en wc. Verschillende programma-onderdelen vinden op andere locaties op Texel plaats. Vervoer van en naar die locaties is inbegrepen.

Wanneer?
vrijdag 7 oktober - donderdag 13 oktober 2022
vrijdag 11 november - donderdag 17 november 2022
vrijdag 10 februari - donderdag 16 februari 2023
vrijdag 17 maart - donderdag 23 maart 2023

Kosten?
IFL week 

Prijs per persoon o.b.v. 1 deelnemer per hotelkamer: € 1.795,- p.p.
Prijs per persoon o.b.v. 2 deelnemers per hotelkamer: € 1.495,- p.p.
Prijzen zijn excl. toeristenbelasting.

IFL midweek 
Prijs per persoon o.b.v. 1 deelnemer per hotelkamer:  € 995,- p.p. 
Prijzen zijn excl. toeristenbelasting

maandag 12 september - vrijdag 16 september 2022
maandag 12 december - vrijdag 16 december 2022
maandag 23 januari - vrijdag 27 januari 2023