Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie zoekt Front Office medewerker

Woensdag 01 mei 2019

Locatie Soest (16-20 uur) (je kunt helaas niet meer reageren op onderstaande vacatures)

Wij zoeken
Lijf & Visie is per direct op zoek naar een Front Office medewerker voor onze locatie in Soest. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, je beheert de mailbox en helpt klanten aan de balie. Met jouw toegankelijke, zorgvuldige en dienstverlenende houding weet jij alle klanten perfect te helpen en te woord te staan. De telefoon zal de hele dag door gaan. Je zal afspraken inplannen, vragen beantwoorden en de juiste mensen met elkaar in contact brengen. Het klantencontact zal worden afgewisseld met een diversiteit aan administratieve, facilitaire en secretariële taken. Hierbij kun je denken aan facturatie, het verzorgen van de lunch, mailbeheer, post verwerken, het netjes houden van de wachtruimte en het verzorgen van de praktijkwas. Kortom een hele afwisselende baan!

Je houdt ervan dat er ondanks de drukte en afwisseling toch overzicht is en dat aan het einde van je werkdag je werkplek weer netjes is voor je collega.

Wie ben jij?

  • MBO denk- en werkniveau;
  • Je werkt geordend, zorgvuldig dienstverlenend en collegiaal;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (NL);
  • Je hebt ervaring met  een digitale werkomgeving;
  • Je kunt tegen een dynamische omgeving waar veel informatie op je af kan komen;
  • Je kunt prioriteiten stellen en hebt daardoor het overzicht op drukke momenten
  • Je werkt zelfstanding en in een team;
  • Je bent het liefste per direct beschikbaar voor 16 – 20 uur in de week met min. 1 avonddienst per week;
  • Beschikbaarheid tijdens de schoolvakanties is een pré;
  • Werkervaring in de zorg is een pré.

Wij bieden jou
Een functie als Front Office medewerker in een zeer goede en dynamische werkomgeving in een enthousiast en zelfsturend team, waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Samenwerken met plezier staat bij Lijf & Visie voorop. Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden spreken voor zich.

Wij zijn
Lijf & Visie is een vooruitstrevend centrum waar eerste en tweedelijns zorg onder één dak wordt aangeboden. Je kunt bij ons terecht voor Fysiotherapie, Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Kaakfysiotherapie, Logopedie en Ergotherapie. Ons aanbod van eerstelijns diensten verschilt per locatie.

Op onze locaties in Soest, Amsterdam én Schagen staat een multidisciplinair team van betrokken specialisten klaar voor tweedelijns Medisch Specialistische Revalidatie. Met een persoonlijke benadering begeleiden en behandelen onze teams patiënten die door een ongeval, ziekte of chronische aandoening belemmerd worden in hun functioneren en/of pijn ervaren.

Ter versterking van ons zorgaanbod, biedt Lijf & Visie met Sport & Leefstijl een breed scala van betaalde diensten aan, zoals: Medisch Fitness, Rugscholing, RunVisie, ZwangerFit, Fitte Moeders en Adem & Koude Training (volgens de Wim Hof Methode). Kortom alles wat de actieve mens nodig heeft om zijn functionele gezondheid te herstellen, te behouden en te optimaliseren. Dit aanbod van diensten wisselt per locatie.

Reacties
Helaas kun je niet meer reageren op deze vacature. Bedankt voor jullie reacties. We beoordelen momenteel alle sollicitatiebrieven en zullen z.s.m. onze reactie terugkoppelen. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen op het telefoonnummer 088 - 828 24 00.

Bekijk hier ons team in Soest:

Team Soest

Overzicht