Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie zoekt Front Office medewerker

Donderdag 31 oktober 2019 in Vacatures

Locatie Soest 

Wij zoeken
Lijf & Visie is per direct op zoek naar een Front Office medewerker voor onze locatie in Soest voor 16 uur in de week. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, je beheert de mailbox en helpt klanten aan de balie. Met jouw toegankelijke, zorgvuldige en dienstverlenende houding weet jij alle klanten perfect te helpen en te woord te staan. De telefoon zal de hele dag door gaan. Je zal afspraken inplannen, vragen beantwoorden en de juiste mensen met elkaar in contact brengen. Het klantencontact zal worden afgewisseld met een diversiteit aan administratieve, facilitaire en secretariële taken. Hierbij kun je denken aan facturatie, het verzorgen van de lunch, mailbeheer, post verwerken, het netjes houden van de wachtruimte en het verzorgen van de praktijkwas. Kortom een hele afwisselende baan!

Je houdt ervan dat er ondanks de drukte en afwisseling toch overzicht is en dat aan het einde van je werkdag je werkplek weer netjes is voor je collega.

Wie ben jij?

  • MBO denk- en werkniveau;
  • Je werkt geordend, zorgvuldig dienstverlenend en collegiaal;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (NL);
  • Je hebt ervaring met  een digitale werkomgeving;
  • Je kunt tegen een dynamische omgeving waar veel informatie op je af kan komen;
  • Je kunt prioriteiten stellen en hebt daardoor het overzicht op drukke momenten
  • Je werkt zelfstanding en in een team;
  • Je bent het liefste per direct beschikbaar voor 16 uur in de week, waarvan 2 avonddiensten per week;
  • Beschikbaarheid tijdens de schoolvakanties is een pré;
  • Werkervaring in de zorg is een pré.

Wij bieden jou
Een functie als Front Office medewerker in een zeer goede en dynamische werkomgeving in een enthousiast en zelfsturend team, waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Samenwerken met plezier staat bij Lijf & Visie voorop. Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden spreken voor zich. Onze salarisindicatie is € 1668,- / € 1952,- op basis van 40 uur, excl. vakantiegeld. Lijf & Visie biedt een gezellige werkomgeving met moderne faciliteiten, waar voor en na werktijd gebruik gemaakt kan worden van onze sportaccommodatie.
Het persoonlijke karakter staat bij Lijf & Visie hoog in het vaandel. Patiënten en collega’s zijn geen nummer. Beleving, bezieling en werkplezier zijn onze drijfveren om het beste uit onszelf te halen en daarmee een hoge kwaliteit van zorg te kunnen bieden aan onze patiënten. 

Wij zijn
Lijf & Visie is een vooruitstrevend centrum waar diverse Specialismen, Sport & Leefstijl en Revalidatiegeneeskunde onder één dak worden aangeboden. We hebben locaties in Soest, Amsterdam en Schagen. Op onze locatie in Soest kun je terecht voor fysio-, manueel-, sportfysio-, bekkenfysio-, kaakfysio-, psychosomatische fysio-, ergotherapie en logopedie. Lijf & Visie is ‘Sterk in Zorg & Beweging’. Je kunt bij ons ook terecht voor diverse (sport) diensten als: Medisch Fitness, Kettlebell Training, Fusion Flow Yoga, ZwangerFit, Sportmassage, Rug- en Adem & Koude Training.

Ons zorgaanbod wordt gecomplementeerd met een multidisciplinair team van medisch specialisten in de Revalidatiezorg. Zo hebben we veel specialistische kennis en kunde in huis om je verder te helpen. Onze lijnen zijn kort. Dat is niet alleen fijn voor ons team, maar zeker ook voor onze klanten en patiënten.

Reacties
Wil jij laten zien dat je ons team kunt versterken? Solliciteer dan direct! Richt je sollicitatiebrief en CV met foto aan Mirjam van Barneveld via vacature@lijfenvisie.nl o.v.v. vacature Front Office medewerker. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen op het telefoonnummer 088 - 828 24 00. We hebben de sluitingsdatum verruimd naar 15 november 2019.

Bekijk hier ons team in Soest:

Team Soest

Overzicht


Relevante artikelen

Lijf & Visie zoekt Logopedist

Dinsdag 17 september 2019

Locatie Soest (Deze vacature is inmiddels ingevuld. Je kunt niet meer reageren.) Wij zoeken Lijf...

Lees verder
Lijf & Visie Schagen zoekt (medisch) Fitness Instructeur

Woensdag 11 september 2019

Locatie Schagen Wij zoeken: Lijf & Visie in Schagen is per direct op zoek naar een (medisch)...

Lees verder
Lijf & Visie zoekt (Master) Manueel Therapeut

Dinsdag 25 juni 2019

Locatie Soest (28-32 uur per week) Wij zoeken Voor ons mooie centrum in Soest zijn wij op zoek naar...

Lees verder
Overzicht