Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie trotseert de kou tijdens Ice4Life

Woensdag 09 januari 2019

Lijf & Visie gaat de ijskoude uitdaging aan

Onze toppers van Lijf & Visie beginnen het nieuwe jaar IJSzersterk. Het weekend van 24-26 januari 2019 gaat Team Lijf & Visie een ijskoude uitdaging aan. In Oostenrijk (Uttendorf) doen zij mee aan de grensverleggende triatlon Ice4Life. “Slechts gekleed in een korte broek gaan wij 10km hardlopen, 20 kilometer fietsen/langlaufen en sluiten uiteindelijk af met een ijskoude dip in het vrieswater! Dit alles om geld in te zamelen voor het Prinses Maxima Centrum.” aldus Lex Drop, fysiotherapeut en mede-eigenaar van Lijf & Visie.

Waarom doen we mee?
Dit jaar bestaat het Lijf & Visie team uit: Esther van den Breemer, Victor Ader, Lex Drop, Fridtjof Egeler, Wouter Teitsma, Jacco de Bruin en Frans Davelaar. Zij hebben ieder hun eigen beweegredenen om mee te doen aan deze ijskoudebeleving. Maar bovenaan staat hun persoonlijke ervaring met blootstelling aan de kou in combinatie met de juiste ademhalingstechnieken en mindset. Lijf & Visie geeft nu voor de 3e winter de Adem & Koude training in Soest onder begeleiding van Bart Eigenhuis. “Deze ‘way-of-live’ geeft je fysieke en mentale gezondheid een enorme boost.” Dit sluit volledig aan bij de doelstelling van Ice4Life.

Doelstelling Ice4Life
Ice4Life moedigt mensen aan zich versteld te laten staan van de potentie van hun eigen lichaam en geest. Ze maken zichtbaar wat kou en ademhaling voor je kan betekenen. Het gaat om jouw kwaliteit van leven, of je nu een ziekte hebt of dat je je gezond voelt en/of bent. De drijfveer van Ice4Life is dat jij als individu centraal staat als het gaat om kwaliteit van leven. Zeker op momenten dat je geconfronteerd wordt met ziekte. Daarom organiseert Ice4Life activiteiten en ijskoude evenementen die grensverleggend zijn en gekoppeld aan goede doelen.

Lex voegt hieraan toe: “Door jezelf aan te spreken om het beste uit jezelf te halen, op weg naar de fitste versie van jezelf, creëer je zoveel energie! Hierdoor krijg je inzichten in je eigen lichaam en geest en ontdek je dat je tot meer in staat bent dan je aanvankelijk zou denken. Vanuit deze gedachten zetten wij ons heel graag in om tijdens Ice4Life de kou te trotseren. Voor onszelf maar ook voor anderen.”

Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie
Alle deelnemers van Ice4Life kunnen kiezen uit 3 sponsordoelen. Team Lijf & Visie heeft ervoor gekozen het Prinses Maxima Centrum te steunen tijdens de Ice4Life triatlon. In dit nieuwe centrum voor kinderoncologie komt alle expertise op het gebied van zorg én research samen, om de allerbeste behandeling en meer genezing van kinderen met kanker mogelijk te maken. “Op deze manier willen we iets positiefs bijdragen. Laten zien dat je er niet alleen voor staat,” vervolgt Lex Drop.

Ons sponsoren?
Wij strijden met ons Team Lijf & Visie in de kou om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Prinses Maxima Centrum. Wil je ons helpen om het maximale uit deze uitdaging te halen? Sponseren kan via deze link: https://www.bunq.me/ice4life/15/PM-Team-Lijf&Visie. Een ander bedrag sponsoren? Dat kan natuurlijk ook, simpelweg door het bedrag tussen de streepjes te wijzigen. Alles is welkom!

Volg onze belevenissen op de speciale pagina op Facebook: Team Lijf & Visie Ice4Life

Namens het Ice4life team Lijf & Visie hartelijk dank!

Wist-je-dat:

Overzicht