Afspraak maken 088 - 828 24 00

Lijf & Visie Website 2.0 is gelanceerd

Dinsdag 06 november 2018

Lijf & Visie is altijd in beweging en volgt de laatste ontwikkelingen. Ons aanbod van behandelingen is gegroeid. Daarbij is Lijf & Visie naast ons revalidatiecentrum in Soest, gestart met een tweetal revalidatiecentra in regio Amsterdam (voorheen ENRGY Revalidatie) en regio Noord-Holland-Noord (Schagen). Dit vraagt om een upgrade van onze website. Afgelopen donderdag 1 november is onze nieuwe site de lucht in gegaan. We zijn trots op het eindresultaat: een strakke en functionele website in onze herkenbare huisstijl.

Sinds onze start in 2009 zijn we van een lokale fysiotherapiepraktijk in Soest gegroeid tot een vooruitstrevend gezondheidscentrum dat meerdere fysiotherapeutische specialismen en aanvullende diensten in het genre sport & leefstijl aanbiedt. Ook kun je bij ons terecht voor medisch specialistische revalidatie, waar mensen behandeld worden die door een ongeval, ziekte of chronische aandoening beperkt worden.

Sterk in Zorg en Beweging
De neus vooruit. Beide voeten stevig op de grond. Bewust van de goede houding. Al maar in beweging. Als je een bedrijf als een mens kon omschrijven, dan zouden we nu Lijf & Visie beschreven hebben.”

Deze review die wij onlangs ontvingen, sluit goed aan bij onze visie. “De wens om met mensen te werken en te helpen heeft ons gedreven om te gaan ondernemen in de zorg. Niet alleen vanuit de gedachte om pijn te verminderen, maar ook om te motiveren, te betrekken en te helpen bij de klachten van je lijf. Het lijf, dat van tijd tot tijd tegensputtert, tot beperking leidt en mogelijk tot uitval van deelname aan sport, werk en maatschappij.” Aldus Lex Drop en Fridtjof Egeler van Lijf & Visie.

Door ervaring hebben we gezien en gevoeld hoe belangrijk goede begeleiding is voor herstel. Het helpt als mensen je steunen, erkennen en motiveren. Dat als je kennis en kunde deelt de kans op herstel groter wordt. Dit zijn de grondbeginselen van Lijf & Visie.

Lijf & Visie groeit door! Bewegen jullie mee? Ontdek op onze vernieuwde site wat we voor jou kunnen betekenen.

Overzicht