Afspraak maken 088 - 828 24 00

Ontdek wat Adem & Koude voor jou kan betekenen

Donderdag 07 november 2019 in Nieuws

Een reset voor lichaam en geest!

Heb je de laatste tijd weinig energie en voel je je niet fit? Ben je minder gefocust in je werk? Of ervaar je aanhoudende klachten? Wil je meer energie en meer mentale veerkracht ervaren? Of wil je je gewoon weer beter en sterker voelen? Dan is de Adem & Koude Training een goede investering voor jou. 

Met veel plezier train ik in Schagen een diverse groep mensen om via Adem & Koude meer uit zichzelf te halen. Om door middel van ademhalingsoefeningen en de ijsbadmethode meer controle te krijgen over je fysieke en mentale gezondheid. Ik, Alex Klaver, ben naast fysiotherapeut gespecialiseerd Adem & Koude Coach en Oxygen Advantage instructeur bij Lijf & Visie in Schagen.
Vanaf 6 december 2019 start ik iedere vrijdagochtend een nieuwe reeks Adem & Koude Training op onze locatie bij Zwembad de Wiel. Op de foto's in dit bericht zie je een aantal deelnemers van de groep die ik nu train. De inzet van deze mensen is fantastisch. We zijn er nog niet, maar ieder voor zich maken ze mooie persoonlijke stappen vooruit. All in!

Wat is de Adem & Koude Training?
De Adem & Koude Training is een 10-weekse training in groepsverband. Het is een complete RESET BOOST, door gebruik te maken van je ademhaling, blootstelling aan koude en mindset. Gecombineerd met voedingsrust en meer kennis over de fysiologische processen van ons lichaam en het beter luisteren naar de signalen die je lichaam afgeeft. 

Wat kan het me opleveren?
✔ Meer energie en beter transport van zuurstof
✔ Betere bloedcirculatie
✔ Betere balans en rust in lichaam en geest
✔ Een beter functionerend immuunsysteem!
✔ Minder stress, beter slapen en meer zelfvertrouwen
✔ Betere vetverbranding / gewichtsverlies
✔ Optimaliseert je training en je herstel na de training

Is het voor jou tijd voor verandering? Wil jij ook ondervinden waarom Adem & Koude zoveel mensen goed doet? Investeer in jezelf en ga de uitdaging aan! De 10-weekse Adem & Koude Training in Schagen start 6 december bij Zwembad de Wiel in Schagen. Lees hier meer over de Adem & Koude Training. Hier vind je ook de kosten, trainingstijden en het online aanmeldformulier. Wees er snel bij en geef je op! 

Direct naar Adem & Koude Training

Een ‘Koude’ groet & Keep Breathing

Alex Klaver

Wil je graag overleggen? Dat kan per e-mail via alex.klaver@lijfenvisie.nl of per telefoon: 088 - 828 24 00 (kies locatie Schagen en vraag naar Alex). Ik beantwoord graag je vragen om je verder te helpen. 

Overzicht


Relevante artikelen

Teambuidlingsweekend Lijf & Visie Soest

Donderdag 03 oktober 2019

Lijf & Visie Soest is vrijdag 4 oktober vanaf 17:00 uur gesloten i.v.m. Teambuidlingsweekend....

Lees verder
Adem & Koude Training in Schagen heeft nog plek

Vrijdag 30 augustus 2019

Vanaf half september gaan we in Schagen starten. In Soest geeft Lijf & Visie deze training al...

Lees verder
Adem & Koude Training: een groot succes!

Donderdag 18 juli 2019

18 juli 2019 Wat een jaar hebben wij beleefd met de Adem & Koude Training bij Lijf & Visie...

Lees verder
Overzicht