Workshop met Intermittent Leefstijl
Afspraak maken
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Workshop met Intermittent Leefstijl

Met de kleinste veranderingen maak je vaak het grootste verschil! Je kunt dit verschil maken als je weet wat je lichaam nodig heeft. 

Tijdens de kennismakingsworkshop leggen we uit wat Intermittent Fasting & Leefstijl doet voor je gezondheid. En daarnaast ga je een aantal aspecten van de training zelf ervaren tijdens een kookworkshop, een ademhalingssessie en een koude dip.

Tijdens deze Intermittent Fasting- & Leefstijl workshop maak je kennis met een aantal ‘hormetische prikkels’ om een fittere en krachtige versie van jezelf te ontdekken!
Het is wetenschappelijk bewezen dat je met een Intermittent Leefstijl meer energie krijgt. Daarnaast doet het wonderen voor je algehele gezondheid. Zo verbetert het je immuunsysteem, ervaar je minder stress en, heel belangrijk, je wordt er flexibeler van. In feite kun je deze leefstijl zien als een goed werkend ‘vaccin’ tegen de moderne tijd.

Hoe werkt het?
De Engelse uitdrukking: “If it does not kill you, it will make you stronger” vormt de basis van het principe van Intermittent Fasting & Leefstijl. Door jezelf aan een combinatie van zogenaamde ‘hormetische’ prikkels bloot te stellen wordt je sterker en weerbaarder, zowel fysiek als mentaal. Enkele voorbeelden van deze prikkels zijn: koude- en hittetraining, intermittent vasten, fysieke inspanning door middel van duur- en spiertrainen en speciale ademhalingstechnieken vergelijkbaar met de ‘Wim-Hof’ ademhaling.

Past de Intermittent Fasting- & Leefstijltraining bij mij?
Om je alvast kennis te laten maken met deze training kun je  nu inschrijven voor een interessante kennismakingsworkshop. We leggen je uit wat Intermittent Fasting & Leefstijl doet voor je gezondheid. En daarnaast ga je een aantal aspecten van de training zelf ervaren tijdens een kookworkshop, een ademhalingssessie en een koude dip. De workshop is niet alleen  leuk om te doen maar is ook informatief en inspirerend. Datum:  volgt zo snel mogelijk weer!

Lijf & Visie, Koningsweg 4, SOEST

Aanmelden* Veld is verplicht.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vacatures

Wij zoeken collega's!

Bekijk onze vacatures