Afspraak maken 088 - 828 24 00

Opening sport per 1 juli

Dinsdag 30 juni 2020 in Lijf & Visie FIT

Vanaf 1 juli mag het (binnen) sporten bij sportscholen hervat worden. Dat betekent voor ons dat we vanaf die datum weer mogen opschalen met een diversiteit aan activiteiten en grootte van groepen.

Voor onze leden die sporten bij Lijf & Visie FIT te Soest is e.e.a. over de groepstrainingen bij jullie bekent. Indien hier vragen over zijn, dan kun je altijd bij je trainer terecht of bij ons secretariaat. In Schagen word je z.s.m. door jouw vaste trainer persoonlijk op de hoogte gebracht wat dit precies voor jou betekent.

De afgelopen maanden waren bijzonder voor ons allemaal! We hopen dat jullie de periode gezond hebben doorlopen en in beweging zijn gebleven, wellicht gebruik hebben gemaakt van onze online trainingen op ons YouTube kanaal. We zijn jullie dankbaar voor het vertrouwen dat we hebben mogen ontvangen!

Veel van onze leden zijn reeds begonnen met de buitentrainingen ZwangerFit, Medisch Fitness, Fit & Dip en Personal & Small Group Training. Ook de Rugscholing in Soest is volgens RIVM protocol en 1,5m afstand gestart. Dit najaar starten we gelukkig ook weer met Adem & Koude 10 weekse in Soest en Schagen, waar we volgende week meer informatie over zullen delen.

Lijf & Visie FIT app: De online omgeving van Lijf & Visie FIT
Lijf & Visie heeft niet stil gezeten: deze nieuwe start biedt nieuwe mogelijkheden. Binnenkort kunnen jullie allemaal kennismaken met onze eigen Lijf & Visie FIT app, speciaal ontwikkelt voor onze leden. Sporten wordt nu nog leuker en gemakkelijker en biedt digitale ondersteuning voor een fit & gezond leven. Via de app kun je je gemakkelijk inschrijven voor nieuwe lessen, je betaling online regelen en je doelen monitoren en bereiken.

  • De app zal in de komende fase leidend zijn voor het reserveren van jouw trainingen. Dus ben je nog niet in het bezit van onze app? Download de Lijf & Visie FIT app in de App Store of via Google Play.
  • Je hebt een eigen account nodig om de app te gebruiken. Mocht je de app nog niet gebruiken? Deze week ontvang je een e-mail uitnodiging met een link om je account te activeren.

Wij vinden het belangrijk, dat iedereen bij Lijf & Visie op een veilige en leuke manier kan sporten. We vragen jullie daarom extra aandacht voor het volgende:

  • Houd je aan de door het RIVM opgestelde algemene regels: bij gezondheidsklachten blijf je thuis.
  • Reserveer je trainingstijd via de Lijf & Visie FIT app! Hier worden ook de RIVM triagevragen gesteld welke herhaald kunnen worden op locatie.
  • Handhaaf zoveel als mogelijk de 1,5 meter en durf elkaar hierop aan te spreken.
  • Neem voor het sporten een eigen handdoek mee.
  • Houd je aan de aanwijzingen van onze medewerkers en volg de aangeduide instructies op de borden op! Je vindt deze op diverse plekken in onze locaties.
  • Vanaf 1 juli mogen de kleedkamers en doucheruimtes weer gebruikt worden. Desondanks adviseren we jullie zo veel mogelijk al in sportkleding te komen en thuis te douchen indien mogelijk.
  • Het gebruik van de kleedkamers is beperkt tot een maximum van 5 personen tegelijk in de ruimte.
  • Toiletten zijn open en gereed voor gebruik. Let op de instructie op de deuren, deze kunnen per locatie verschillen.
  • We houden het samen schoon en gezond! Reinig de toestellen en oefenmaterialen direct na gebruik met de daarvoor aanwezige materialen, laat de kleedkamer netjes achter na gebruik en reinig je handen regelmatig door of te wassen of de desinfectiezuil te gebruiken.
  • Etenswaren en niet-afsluitbare drinkbekers zijn niet toegestaan in de kleedkamers en sportruimten.

Samen zorgen we ervoor dat we veilig kunnen blijven sporten. We hopen jullie allemaal weer vol energie te ontvangen en gezond de toekomst tegemoet te treden!

Veel Sportplezier!
 
Lijf & Visie BV
Sterk in Zorg & Beweging

Overzicht


Relevante artikelen

Black Friday aanbieding Lijf & Visie FIT

Donderdag 25 november 2021

Nieuw FIT aanbod Lijf & Visie Schagen

Donderdag 11 november 2021

Adem & Koude met ICEpool in Men's Health

Vrijdag 05 november 2021

Een actieve start! Het nieuwe FIT weekschema bij Lijf & Visie Soest

Woensdag 01 september 2021

Overzicht

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.