Afspraak maken 088 - 828 24 00

Wereldkankerdag - je wereld op z'n kop

Dinsdag 04 februari 2020 in Nieuws

Ja, dat klopt! Deze foto staat ondersteboven. Daarmee wordt vandaag nationaal aandacht gevraagd voor; Wereldkankerdag. Om je bewust te maken over de preventie, detectie, behandelingen en gevolgen van kanker.

Kanker zet je wereld op z’n kop. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn voor veel mensen ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend. De gevolgen van de behandeling hebben veel invloed op je kwaliteit van leven en kunnen je dagelijkse activiteiten sterk beïnvloeden.

Op en rondom Wereldkankerdag worden diverse evenementen georganiseerd voor mensen die, op welke manier dan ook, met kanker zijn geconfronteerd. Voor meer informatie kun je kijken op www.wereldkankerdag.nl, hier staan alle evenementen en deelnemende organisaties weergegeven.

Oncologie Fysiotherapie bij Lijf & Visie
Heb je klachten tijdens of na de behandeling tegen kanker? Ervaar je belemmeringen of heb je moeite met het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten?
Onze oncologie fysiotherapeuten kunnen je begeleiden voor, tijdens en na de behandeling tegen kanker. Wil je meer weten? Lees dan hier verder:

Oncologie Fysiotherapie

Overzicht


Relevante artikelen

Laura Veldkamp gaat Down Under!

Dinsdag 25 februari 2020

Hi, mijn naam is Laura en ik ga ‘’Down Under’’. Oké laten we bij het...

Lees verder
Nieuwe datum: Stuurkracht bij Lijf & Visie

Woensdag 12 februari 2020

“Wat vond ik het spannend, maar uiteindelijk is het een grensverleggende trip geworden,...

Lees verder
Oproep voor mensen met knieartrose

Dinsdag 28 januari 2020

Heb je knieartrose? Lees dan snel verder. Wij zijn op zoek naar mensen met knieartrose die mee...

Lees verder
Overzicht