Afspraak maken 088 - 828 24 00

Wereldkankerdag - je wereld op z'n kop

Dinsdag 04 februari 2020 in Nieuws

Ja, dat klopt! Deze foto staat ondersteboven. Daarmee wordt vandaag nationaal aandacht gevraagd voor; Wereldkankerdag. Om je bewust te maken over de preventie, detectie, behandelingen en gevolgen van kanker.

Kanker zet je wereld op z’n kop. De ziekte en de behandeling daarvan hebben niet alleen een enorme impact op het lichaam, maar zijn voor veel mensen ook emotioneel en sociaal zeer ingrijpend. De gevolgen van de behandeling hebben veel invloed op je kwaliteit van leven en kunnen je dagelijkse activiteiten sterk beïnvloeden.

Op en rondom Wereldkankerdag worden diverse evenementen georganiseerd voor mensen die, op welke manier dan ook, met kanker zijn geconfronteerd. Voor meer informatie kun je kijken op www.wereldkankerdag.nl, hier staan alle evenementen en deelnemende organisaties weergegeven.

Oncologie Fysiotherapie bij Lijf & Visie
Heb je klachten tijdens of na de behandeling tegen kanker? Ervaar je belemmeringen of heb je moeite met het uitvoeren van je dagelijkse activiteiten?
Onze oncologie fysiotherapeuten kunnen je begeleiden voor, tijdens en na de behandeling tegen kanker. Wil je meer weten? Lees dan hier verder:

Oncologie Fysiotherapie

Overzicht


Relevante artikelen

Aangepast rooster 2024

Vrijdag 22 december 2023

Lijf & Visie update - corona maatregelen

Maandag 11 juli 2022

Open Dag Schagen

Donderdag 09 juni 2022

Aangepaste openingstijden Koningsdag

Maandag 25 april 2022

Overzicht

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.