Afspraak maken 088 - 828 24 00

RondOm Podotherapeuten is exclusief partner van Run3D - winactie

Woensdag 22 januari 2020 in Nieuws

RondOm Podotherapeuten is exclusief partner geworden van Run3D. Ze gaan vanaf februari gebruik maken van deze high-end real time analyse apparatuur. Dus... Wil jij na een Run3D analyse onder begeleiding van een sportpodotherapeut beter en harder lopen? Doe mee met de winactie van RondOm Podotherapeuten en win een gratis onderzoek t.w.v. 290 euro!

Trotse partner van Run3D
De Run3D is high-end real time analyse apparatuur die is ontwikkeld door dr. Jessica Leitch van de Oxford Universiteit met als doel om hardloopprestaties te verbeteren en ter voorkoming van blessures!

Wat doet de analyse precies?
Looptechniek is deels aangeboren, maar kan ook ontwikkeld en getraind worden. Een echte 3D loopanalyse is de manier om objectieve data en zeer nauwkeurige informatie te krijgen over de manier waarop jij loopt. Door middel van een Run3D-loopanalyse krijgen we de meest accurate beoordeling van de hardloopbeweging met een wetenschappelijke benadering. Met behulp van 3 viconcamera’s en sensoren geplakt op het lichaam in combinatie met unieke Run3D software is RondomPodotherapeuten in staat om heel nauwkeurige en betrouwbare realtime informatie over de loopbeweging te verzamelen. Deze resultaten worden middels een uitgebreid rapport met u gedeeld.

Facebook winactie
Op de Facebookpagina van RondOm Podotherapeuten loopt een geweldige winactie. 6 gratis onderzoeken worden er weggegeven op hun locatie bij Lijf & Visie in Soest! Wil jij als eerste kans maken om zo’n volledige analyse (twv 290 euro) onder begeleiding van één van onze sportpodotherapeuten, onze bewegingswetenschapper en de ontwikkelaar van Run3d, dr. Jessica Leitch, en ben je beschikbaar op 7 februari? Dan horen ze het graag van je.

Wat moet je doen?

  • Volg & like de FB pagina van Rondom Podotherapeuten
  • Like & deel hun bericht op je pagina
  • Schrijf in de reacties wat jouw hardloopdoel is of tag je hardloopmaatje die een gratis onderzoek verdiend.

Afspraak maken
Interesse, maar je kan niet op 7 februari of je bent niet een van de gelukkige van de winactie? Bel dan naar 088 - 1180500 en maak een afspraak (vermeld daarbij dat het over Run3D gaat).

Kijk voor meer informatie op het nieuwsbericht van RondOm Podotherapeuten. 

Overzicht


Relevante artikelen

Aangepast rooster 2024

Vrijdag 22 december 2023

Lijf & Visie update - corona maatregelen

Maandag 11 juli 2022

Open Dag Schagen

Donderdag 09 juni 2022

Aangepaste openingstijden Koningsdag

Maandag 25 april 2022

Overzicht

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.