Handtherapie
Afspraak maken
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Handtherapie

Een handtherapeut is een erkend fysiotherapeut, die zich door uitgebreide nascholing en ervaring gespecialiseerd heeft in de behandeling van letsels aan hand, pols & arm. Het doel van de therapie is altijd het zo optimaal mogelijk herstellen van de (hand)functie. 

Handen zitten zeer fijn en ingewikkeld in elkaar. Ze zijn ons kostbaarste bezit. Alle onderdelen zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Daarmee is de hand ook erg kwetsbaar en kan een schijnbaar klein letsel aan je hand of onderarm grote gevolgen hebben voor je dagelijks functioneren. Een goede behandeling door een ervaren handtherapeut is dan belangrijk.

Onze werkwijze

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een onderzoek plaats. Dit bestaat uit een vraaggesprek over de klacht, eventuele operaties en de ontstaanswijze van de klachten van de hand. Vervolgens zal er een onderzoek plaatsvinden. Er wordt gekeken naar de hand maar ook aangrenzende gewrichten en spieren worden meegenomen in het onderzoek. Zo krijgen we een goed beeld van wat er aan de hand is.

Veel voorkomende klachten zijn:

Onze specialisten per vestiging

Texel (1)

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Bij deze vestiging zijn nog geen specialisten op dit gebied.

Nienke Eijpe

Fysiotherapeut & Handtherapeut

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Vacatures

Wij zoeken collega's!

Bekijk onze vacatures