Afspraak maken 088 - 828 24 00

Marit Butzelaar

Fysiotherapeut

Sporten en mensen willen helpen is altijd een onderdeel van mijn leven geweest. Vandaar dat het ook geen verrassing is dat ik in de wereld van fysiotherapie terecht ben gekomen (na een omweg via het onderwijs).

Als fysiotherapeut is het mijn passie om zorg te bieden die verder gaat dan alleen herstel. Het gaat hierbij ook om het creëren van een betekenisvol behandeltraject naar uw einddoel.

Door te luisteren naar je verhaal, ervaringen en doelen kunnen we samen een behandelplan opstellen dat aansluit bij wat je nodig hebt en wilt bereiken. Samen bepalen we realistische en haalbare doelstellingen die je motiveren om vooruitgang te boeken. Of het nu gaat om het verlichten van de pijn, het verbeteren van mobiliteit en (sport)prestaties of het hervatten van dagelijkse activiteiten.

Door de samenwerking tussen jou als patiënt, mij en wellicht mijn collega’s, streven we ernaar om het beste resultaat te behalen. Hierbij ben ik ook benieuwd wie de persoon achter de klacht is, om zo te kijken welke behandelvorm het best bij jou als patiënt past.

Ik kijk er naar uit om met je aan de slag te gaan!

BIG-nummer: 19934064004



Contactformulier

Zodra het contactformulier ontvangen is en verwerkt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

* Veld is verplicht.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.