Afspraak maken 088 - 828 24 00

Mart van Leeuwen

Trainer & Personal Trainer

Als FIT Trainer en Fysiotherapeut in opleiding, is sport altijd een centraal onderdeel van mijn leven geweest. Van mijn vroege dagen als wedstrijdzwemmer tot mijn betrokkenheid bij topvolleybal en intensieve krachttraining, heb ik altijd een grote liefde voor beweging en lichamelijke activiteit gehad.
Deze passie voor sport is als het ware met de paplepel ingegoten, wat heeft geleid tot het ontwikkelen van een levensstijl waar ik volledig achter sta en waar ik anderen bewust van wil maken. Het is dan ook geen verrassing dat ik uiteindelijk heb besloten om me te specialiseren in de vakgebieden Personal Training en Fysiotherapie.
Wat mij binnen dit werkveld zo aanspreekt, is het vermogen om samen met de patiënten realistische, maar uitdagende doelen te stellen en hen uit hun comfortzone te halen. Ik geloof sterk in het belang van individuele begeleiding en maatwerk, omdat ik heb gezien hoe effectief dit kan zijn in het bevorderen van herstel en prestaties.
Zelf blijf ik ook actief betrokken in de wereld van de sport, waarbij ik mijn eigen fysieke kracht blijf ontwikkelen en de kennis die daaraan ten grondslag ligt blijf vergroten. Mijn expertise en passie liggen dan ook voornamelijk in de krachtsport, en ik streef ernaar om deze expertise optimaal te laten aansluiten bij de specifieke behoeften van mijn patiënten, afhankelijk van hun gewenste sport en doelen.
Op dit moment ben ik bezig met mijn opleiding tot Fysiotherapeut, waarin ik mijn vaardigheden en kennis verder uitbreid om mijn toekomstige patiënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het is mijn doel om hen te begeleiden op hun weg naar herstel, optimale gezondheid en het bereiken van hun sportieve doelen.



Contactformulier

Zodra het contactformulier ontvangen is en verwerkt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

* Veld is verplicht.

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.