MENU
Revalidatie / Multidisciplinair

Revalidatie / Multidisciplinair

Revalidatie richt zich op het voorkomen, terugbrengen en herstellen van (blijvend) lichamelijk letsel of een functionele beperking. Het revalidatieteam van RevaVisie Soest bestaat o.a. uit een (revalidatie-) arts, een patiëntcoach, een fysiotherapeut, een psycholoog een ergotherapeut, een ontspannings-therapeut, een diëtist en een maatschappelijk werker.

Is revalidatiezorg voor u interessant?
Tijdens een intakegesprek analyseert uw patiëntcoach uw problemen, wensen en doelen en probeert hij/zij er een geschikte oplossing voor te vinden. Mits van toepassing stelt hij of zij samen met u een persoonlijk behandelvoorstel op. Onze arts stelt uiteindelijk uw behandelplan op.

Wat komt er kijken bij een revalidatietraject?
Onze revalidatietrajecten doorlopen altijd drie fasen.

  1. De observatiefase
    Het doel van de observatiefase is om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van uw klachten, wensen en doelen. Hieruit wordt uw behandelplan opgesteld.
  2. De behandelfase
    Tijdens de behandelfase volgt u verschillende, op elkaar afgestemde therapieën.  Vaak staat hierin bewegen centraal, maar ook begeleiding door onze psycholoog of maatschappelijk werker kan hier onderdeel van uitmaken. De duur van de behandelfase is afhankelijk van uw klachten, wensen of doelen. Het behandelteam komt regelmatig bijeen om uw voortgang te bespreken. Indien nodig wordt in overleg met u uw behandelplan bijgesteld.
  3. De afrondingsfase
    Tijdens de afrondingsfase bereidt u zich samen met ons behandelteam voor op een periode na de revalidatiebehandeling. Na deze fase volgt vrijwel altijd een controle- of evaluatiegesprek met de (revalidatie-) arts.

 

Onze specialisten

Fons van Dijk Lees verder
Marco van Woensel Lees verder
Martine van Aalst Lees verder
Mathilde Straatman Lees verder
NoŽle Ruitenberg Lees verder
Jacqueline Drop-Pullens Lees verder
Roos Wals Lees verder
Shirley Bezemer Lees verder
Renate Stinkens Lees verder
Lijf & Visie
Koningsweg 4
3762 EC Soest
T: 035 - 60 305 04
F: 035 - 60 908 68