Afspraak maken 088 - 828 24 00

Adem & Koude Training in Schagen heeft nog plek

Vrijdag 30 augustus 2019

Vanaf half september gaan we in Schagen starten. In Soest geeft Lijf & Visie deze training al een aantal jaar en vanwege groot succes en veel enthousiaste deelnemers zijn de groepen voor dit najaar in Soest helaas al vol. Maar in Schagen hebben we nog plek šŸ˜Š.

Grijp deze unieke kans om zelf te ervaren wat blootstelling aan koude d.m.v. de juiste ademhaling en mindset voor jou kan betekenen!

Deze training is praktisch geschikt voor iedereen. Je hoeft geen geoefende 'ICEman/woman' te zijn, om deel te nemen. Zoals je kunt zien aan de foto's in het bericht en op de site zijn de deelnemers heel verschillend van elkaar in leeftijd, interesses en lichaamsbouw. Dat maakt het ook zo leuk en interessant. Wat iedereen samenbrengt is hun doel om zich weer lekker in hun vel te voelen en meer energie te krijgen (zie hier alle referenties en foto's van deelnemers).

Veel deelnemers geven aan dat de Adem & Koude Training:
~ Ze helpt bij tal van verschillende aandoeningen
~ Ze meer mentale veerkracht ontwikkelen
~ Ze een betere focus hebben
~ Ze meer controle over angsten en emoties krijgen
~ Ze meer energie hebben
~ Ze zich over het algemeen veel beter en sterker voelen

Gun jij jezelf dit ook? Klik hier voor meer informatie een aanmelden. Twijfel je nog of heb je vragen over jouw specifieke situatie? Stuur dan een mail naar alex.klaver@lijfenvisie.nl.

Aanmeldpagina

Overzicht