Afspraak maken 088 - 828 24 00

vacature is gesloten: Lijf & Visie zoekt Front Office medewerker in Schagen

Maandag 27 januari 2020 in Vacatures

Vanwege de vele sollicitaties kun je per vandaag 27-01-2020 16:00u niet meer reageren op onderstaande vacature. Bedankt voor alle reacties. Uit alle solliciaties wordt op dit moment een selectie gemaakt. Iedereen krijgt deze week persoonlijk bericht.

Wij zoeken
Lijf & Visie is per direct op zoek naar een Front Office medewerker voor onze locatie in Schagen (Piet Ottstraat) voor 16 uur in de week. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten, je beheert de mailbox en helpt klanten aan de balie. Met jouw toegankelijke, zorgvuldige en dienstverlenende houding weet jij alle klanten & patiënten perfect te helpen en te woord te staan. De telefoon zal de hele dag door gaan. Je zal afspraken inplannen voor de therapeuten, vragen beantwoorden en de juiste mensen met elkaar in contact brengen. Het klantencontact zal worden afgewisseld met een diversiteit aan administratieve, facilitaire en secretariële taken. Hierbij kun je denken aan facturatie, mailbeheer, post verwerken, het netjes houden van de wachtruimte, verzorgen van koffie/thee, praktijkboodschappen. Kortom een hele afwisselende baan!

Je houdt ervan dat er ondanks de drukte en afwisseling toch overzicht is en dat aan het einde van je werkdag je werkplek weer netjes is voor je collega.

Wie ben jij?

  • MBO denk- en werkniveau;
  • Je werkt geordend, zorgvuldig dienstverlenend en collegiaal;
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden (NL);
  • Je hebt ervaring met een digitale werkomgeving en MS Office; 
  • Je kunt tegen een dynamische omgeving waar veel informatie op je af kan komen;
  • Je kunt prioriteiten stellen en hebt daardoor het overzicht op drukke momenten;
  • Je werkt zelfstandig en in een team;
  • Je bent het liefste z.s.m. beschikbaar voor 16 uur in de week.
  • Werkervaring in de zorg is een pré.

Wij bieden jou
Een functie als Front Office medewerker in een zeer goede en dynamische werkomgeving in een enthousiast en zelfsturend team, waar veel ruimte is voor eigen inbreng. Samenwerken met plezier staat bij Lijf & Visie voorop. Omdat meerdere disciplines onder één dak samenwerken, is er veelvuldig intercollegiaal overleg mogelijk. Lijf & Visie biedt een gezellige werkomgeving met moderne faciliteiten, waar voor en na werktijd gebruik gemaakt kan worden van onze sportaccommodatie. Het persoonlijke karakter staat bij Lijf & Visie hoog in het vaandel. Patiënten en collega’s zijn geen nummer. Beleving, bezieling en werkplezier zijn onze drijfveren om het beste uit onszelf te halen en daarmee een hoge kwaliteit van zorg te kunnen bieden aan onze patiënten.
Lijf & Visie biedt goede arbeidsvoorwaarden, als: marktconform salaris, overwerken wordt vergoed en vakantiegeld. Onze salarisindicatie is € 1668,- / € 1952,- op basis van 40 uur, excl. vakantiegeld. 

Wij zijn
Lijf & Visie is een vooruitstrevend centrum waar verschillende Specialismen, Medisch Specialistische Revalidatie en Lijf & Visie Fit onder één dak worden aangeboden. We hebben locaties in Soest, Amsterdam en Schagen. Je kunt bij Lijf & Visie in Schagen terecht voor verzekerde zorg als; fysio-, manuele-, sportfysio-, oedeemfysio-, oncologie fysio-, psychosomatische fysiotherapie, logopedie en revalidatiegeneeskunde. Lijf & Visie is ‘Sterk in Zorg & Beweging’. Je kunt bij ons ook terecht voor diverse (sport) diensten zoals: Medisch Fitness, ZwangerFit, Sportmassage en Adem & Koude Training. Ons zorgaanbod wordt gecomplementeerd met een multidisciplinair team van medisch specialisten in de Revalidatiezorg. Zo hebben we veel specialistische kennis en kunde in huis om je verder te helpen. Onze lijnen zijn kort. Dat is niet alleen fijn voor ons team, maar zeker ook voor onze klanten en patiënten.

Reacties
Vanwege de vele sollicitaties kun je per vandaag 27-01-2020 16:00u niet meer reageren op onderstaande vacature. Bedankt voor alle reacties. Uit alle solliciaties wordt op dit moment een selectie gemaakt. Iedereen krijgt deze week persoonlijk bericht. Voor vragen kun je ook telefonisch contact opnemen via 088 - 828 2400 (locatie Schagen).

Bekijk hier ons team in Schagen:

Team Schagen

Overzicht


Relevante artikelen

Lijf & Visie zoekt Basis Trainer

Donderdag 27 februari 2020

Lijf & Visie FIT is per direct op zoek naar een ambitieuze (basis) Trainer. Wij zijn in...

Lees verder
Vacature Lijf & Visie Ervaren Trainer

Donderdag 27 februari 2020

Lijf & Visie FIT is per direct op zoek naar een Ervaren Trainer. Wij zijn in beweging en...

Lees verder
Lijf & Visie zoekt (senior) Fysiotherapeut

Dinsdag 11 februari 2020

Locatie Schagen Wij zoeken Lijf & Visie Schagen is in beweging en wij zijn op zoek naar...

Lees verder
Overzicht