Afspraak maken 088 - 828 24 00

Nieuwe datum: Stuurkracht bij Lijf & Visie

Woensdag 12 februari 2020 in Nieuws

10-03-2020 De Stuurkracht presentatie vanavond bij Lijf & Visie Soest gaat helaas niet door vanwege een tekort aan aanmeldingen. 
Maar 22 maart a.s. fietsen rijden we onze eerste fietstocht van dit seizoen! Er is keuze uit een korte en een lange route door de prachtige omgeving van Ede en Renkum. Het voorjaar komt er nu echt aan, dus fietst lekker mee en maak kennis met de Stuurkracht teamleden. Van harte welkom om aan te sluiten. Stap op, fiets mee en overwin jezelf! Meer informatie vind je op http://stuurkracht.org/

“Wat vond ik het spannend, maar uiteindelijk is het een grensverleggende trip geworden, waardoor ik méér vertrouwen in m’n eigen lichaam heb gekregen”

Leven met een chronische aandoening of beperking kan je volledig in beslag nemen. Er is dan soms weinig ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan: het leven is overleven geworden. Maar een nieuwe uitdaging kan alles in een ander perspectief zetten; één die kracht geeft en nieuwe energie!

Heb jij chronische klachten? Wil jij vertrouwen in eigen lijf herwinnen en je grenzen verleggen? Dan is Stuurkracht wellicht iets voor jou. Gun jezelf dé fietservaring die jou de regie terug geeft! 

Mary Hogenkamp, zelf chronisch patiënt en initiator van Stuurkracht, fietst sinds 2012 lange afstandstochten in Europa. Het zijn transformerende tochten gebleken: van ziek naar weer zin in het leven! Middels Stuurkracht deelt zij haar ervaringen met anderen. Stap op, fiets mee en overwin jezelf!

Met vriendelijke groet,

Mary Hogenkamp

Overzicht


Relevante artikelen

Aangepast rooster 2024

Vrijdag 22 december 2023

Lijf & Visie update - corona maatregelen

Maandag 11 juli 2022

Open Dag Schagen

Donderdag 09 juni 2022

Aangepaste openingstijden Koningsdag

Maandag 25 april 2022

Overzicht

Afspraak maken?

Maak direct online een afspraak via onze website:

Online afspraak maken

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.