Afspraak maken 088 - 828 24 00

Nieuwe datum: Stuurkracht bij Lijf & Visie

Woensdag 12 februari 2020 in Nieuws

“Wat vond ik het spannend, maar uiteindelijk is het een grensverleggende trip geworden, waardoor ik méér vertrouwen in m’n eigen lichaam heb gekregen”

Leven met een chronische aandoening of beperking kan je volledig in beslag nemen. Er is dan soms weinig ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan: het leven is overleven geworden. Maar een nieuwe uitdaging kan alles in een ander perspectief zetten; één die kracht geeft en nieuwe energie!

Heb jij chronische klachten? Wil jij vertrouwen in eigen lijf herwinnen en je grenzen verleggen? Dan is Stuurkracht wellicht iets voor jou. Gun jezelf dé fietservaring die jou de regie terug geeft! 

Mary Hogenkamp, zelf chronisch patiënt en initiator van Stuurkracht, fietst sinds 2012 lange afstandstochten in Europa. Het zijn transformerende tochten gebleken: van ziek naar weer zin in het leven! Middels Stuurkracht deelt zij haar ervaringen met anderen. Stap op, fiets mee en overwin jezelf!

Op 10 maart a.s. van 20-21 uur is er een informatie- en inspiratieavond gepland bij Lijf & Visie Soest. Vanaf 19.45 uur staan koffie, thee en iets lekkers klaar. Mary deelt dan de ervaringen van twee seizoenen Stuurkracht er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Noële Ruitenberg, fysiotherapeut & lijfcoach, zal deze avond ook aanwezig zijn. Locatie is Koningsweg 4, 3762 EC Soest.

Leuk als je komt naar de presentatie van Stuurkracht. Je bent van harte welkom:

  • Op dinsdag 10 maart 2020 van 20.00u tot 21.00u bij Lijf & Visie in Soest.

Aanmelden kan door vóór 5 maart een e-mail te sturen naar soest@lijfenvisie.nl. De presentatie is kosteloos. Voor meer informatie zie ook de website stuurkracht.org. Van harte welkom op 10 maart!

Met vriendelijke groet,

Mary Hogenkamp

Overzicht


Relevante artikelen

Laura Veldkamp gaat Down Under!

Dinsdag 25 februari 2020

Hi, mijn naam is Laura en ik ga ‘’Down Under’’. Oké laten we bij het...

Lees verder
Wereldkankerdag - je wereld op z'n kop

Dinsdag 04 februari 2020

Ja, dat klopt! Deze foto staat ondersteboven. Daarmee wordt vandaag nationaal aandacht gevraagd...

Lees verder
Oproep voor mensen met knieartrose

Dinsdag 28 januari 2020

Heb je knieartrose? Lees dan snel verder. Wij zijn op zoek naar mensen met knieartrose die mee...

Lees verder
Overzicht