MENU

8 redenen om je vandaag nog aan te melden voor Runvisie

23-02-2018
8 redenen om je vandaag nog aan te melden voor Runvisie

8 redenen om je vandaag nog aan te melden voor Runvisie:

  1. Hardlopen is de meest efficiënte manier om hart en bloedvaten in een optimale conditie te krijgen. Met 2-3 x per week 30 minuten per keer hardlopen boek je binnen de kortste termijn al een goed resultaat om je fitter te voelen.
  2. Hardlopen is goedkoop en eenvoudig te leren. Je hebt goede (hardloop-) schoenen nodig, behoorlijke kleding en een degelijke opbouw. Tijdens de Runvisie adviseren wij je daar graag over!
  3. Hardlopen is goed voor je ontspanning. Doordat je vanuit huis/ werk kunt starten, je training niet langer hoeft te duren dan 30 minuten, legt het weinig beslag op je privé- en werktijd.
  4. Hardlopen is een perfect om een paar kilootjes af te vallen. Er zijn weinig activiteiten die sneller calorieën verbranden.
  5. Anytime, anyplace anywhere! Kortom je bent heel flexibel als het gaat om het inrichten van je sportactiviteiten
  6. Regelmatig lopen is een van de beste manieren om hart- en vaatziekten te voorkomen. Op deze manier kun je bloeddruk en rustpols verlagen, je ‘goede cholesterol’ (HDL) verhogen en op een gezond lichaamsgewicht blijven.
  7. Door een juiste opbouw van een hardlooptraining worden je botten sterk en kan hardlopen bijdragen aan botontkalking.
  8. Lopen geeft een gezonde huid. Volgens dermatologen bevordert lopen de bloedcirculatie naar de huid waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het vermindert ook de hoeveelheid onderhuids vetweefsel.

 

Ben jij er klaar voor om te starten met hardlopen? Meldt je dan hier aan of bel met 035-6030504!

6 maart 2018 start onze nieuwe groep.

Overzicht
Lijf & Visie
Koningsweg 4
3762 EC Soest
T: 035 - 60 305 04
F: 035 - 60 908 68