Blijf op de hoogte
Afspraak maken 088 - 828 24 00

Leren Ontspannen

Vind je ontspannen moeilijk? Wil je stress verminderen en echt leren ontspannen? Dan is deze training iets voor jou!’

Iedereen ervaart wel eens stress. Over het algemeen is dat ook geen probleem, het is een reactie van het lichaam op dreigend gevaar. Bij stress past het hele lichaam zich aan op de situatie. Ervaar je echter constante stress, dan komt je lichaam niet tot rust. Stress op het werk is beroepsziekte nr. één! Naast werkstress, kan overbelasting in de thuissituatie ook voor stress zorgen. Teveel stress zorgt voor spanning en vermoeidheid. Je voelt je opgebrand. Je kan dan klachten krijgen zoals lusteloosheid, onzeker of angstig worden en slecht slapen. Daarnaast kan je last krijgen van allerlei (onverklaarbare) lichamelijke klachten.

Wat is de LOS Training (Leren OntSpannen)
In deze 8-weekse LOS training leer je van onze zorgprofessionals Femke & Marnix, hoe je overmatige stress sneller en beter kunt herkennen en voorkomen. Iedere week maak je kennis met een andere vorm van ontspannen, zowel in theorie als praktijk. Met de LOS training leer je wat stress is en wat de invloed hiervan is op je lichaam. Je leert praktische vaardigheden die je direct in het dagelijks leven kan toepassen. De LOS training is een mooi hulpmiddel om te kijken welke manier van ontspannen nou écht bij jou past! Je krijgt inzicht, training en huiswerkoefeningen (incl. naslagwerk).

Wat levert de LOS training jou op:

  • Vermindering van lichamelijke en geestelijke spanning
  • Spanning beter in het lichaam kunnen herkennen
  • Verbetering van focus, aandacht en concentratie
  • Verbeteren van het herstellend vermogen van het lichaam
  • Verbetering van slaap
  • Meer energie

De training wordt gegeven door:

  • Femke Hogendoorn, Fysiotherapeut, yoga docent i.o. 
  • Marnix Cleveringa, Psychosomatisch fysiotherapeut.

Wanneer
I.v.m. de huidige Lockdown staat er geen nieuwe LOS Training gepland. Zodra er weer data gepland kunnen worden, dan berichten we hier verder over.

Locatie 
Lijf & Visie
Koningsweg 4
3762 EC Soest

Kosten

Normaal betaal je € 175,- voor deze 8-weekse training. Echter bieden we éénmalig een introductiekorting en betaal je nú € 150,-* 
*In ruil daarvoor vragen we je na de training feedback te geven middels een korte vragenlijst. De uitkomst kunnen wij verwerken, welke wij weer in kunnen zetten om onze dienst te verbeteren en om nieuwe deelnemers te werven. 

Inschrijven
Stuur ons een e-mail naar soest@lijfenvisie.nl indien je op de wachtlijst geplaatst wil worden. Ook kunnen we je dan gemakkelijke op de hoogte houden indien er een nieuwe LOS training start. 

Lees hier meer over onze Lijf & Visie FIT app: https://www.lijfenvisie.nl/fit-app

Op deze training zijn de algemene voorwaarden van Lijf & Visie BV van toepassing.