MENU
Rugschool: 'Back in Business'

Rugschool: 'Back in Business'

Rugschool: 'Back in Business'

‘Back in Business’

Rugpijn komt veel voor! Zoveel zelfs dat het ons land meer kost dan de behandeling van diabetes en kanker bij elkaar opgeteld. 80% procent van de mensen zal in zijn/ haar leven een periode van pijn in de rug ervaren. Soms komen lage rugklachten terug of ervaren mensen meerdere perioden per jaar klachten.

Lijf & Visie start vanaf 16 april 2018 met ‘Back in Business’. Tijdens deze 10-weekse training leert u zowel in theorie als praktijk wat rugklachten zijn en wat u er zelf aan kunt doen.

Voorafgaand aan de cursus worden uw rugklachten in kaart gebracht en wordt aan u gevraagd om enkele vragenlijsten in te vullen. Tijdens en na afloop van de cursus worden deze met u geëvalueerd.

De training bestaat uit theorie én praktijk. U maakt kennis met het begrip Core Stability en zult deze ook in de praktijk gaan ervaren met een hele specifieke opbouw qua training. Theoretisch bespreken we de diverse oorzaken/soorten van lage rugklachten, kijken naar de risicofactoren voor het ontwikkelen van chronische lage rugklachten en de beïnvloedende factoren zoals stress, roken en leefstijl. Het belangrijkste doel van de training is dat u snapt wat er gebeurt, weet wat u kunt verwachten en hoe u daarmee om moet gaan. U ontvangt een map met alle theorie en oefeningen als naslagwerk. Tevens ontvangt u een oefenbal waarmee u thuis uw oefeningen kunt herhalen.

Deze training is voor:

De training staat onder leiding van onze manueeltherapeuten (specialisten in rugklachten):

Wanneer?

De trainingen starten in week 16 (16/4 – 22/4 2018)

Locatie? 

Lijf & Visie

Koningsweg 4

3762 EC Soest

Kosten?

€160,-

Hiervoor ontvangt u:

Deze kosten zijn exclusief:

Deze kosten zullen apart gedeclareerd worden op uw aanvullende zorgverzekering.

Wilt u zich direct inschrijven dan kunt u een mail sturen naar: administratie@lijfenvisie.nl

of bellen: 035-6030504 

Op deze training zijn de algemene voorwaarden van Lijf & Visie BV van toepassing.

Onze specialisten

Roy van de Ven Lees verder
Marjorieke van Veelen Lees verder
Lijf & Visie
Koningsweg 4
3762 EC Soest
T: 035 - 60 305 04
F: 035 - 60 908 68